Problema display central
![]() ![]() ![]() |
Problema display central
Serleena |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 November 11 From: Bucuresti/Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16v 98CP
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca pe afisaj nu se mai vede clar se poate sa fie o problema de conexiune electrica(fire/mufe)sau chiar sa fie defect afisajul.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Serleena |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 November 11 From: Bucuresti/Ploiesti ![]() |
Si in cazul asta cam care ar fi costurile de reparatie pt ambele variante?
Multam! |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16v 98CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ecranul este SH in jur de 100 Ron.
Nou costa mult mai scump. Verificat instalatia de cineva care cunoaste electronica=0 bere... Complecteaza locatia la semnatura. Asa poti sa primesti ajutor de la membrii vecini. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
daca merg comenzile de pe volan si numai display-ul afiseaza cu probleme, inseamna ca s-a rupt/dezlipit banda care face legatura intre ecranul de sticla si placa electronica.
asa am patit si eu cu ceva timp in urma, iar solutia a fost un display de la dezmembrari, pe care am platit in jur de 80 lei. |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
Serleena |
![]()
|
QUOTE(lucianm @ 20 Nov 2011, 16:10) daca merg comenzile de pe volan si numai display-ul afiseaza cu probleme, inseamna ca s-a rupt/dezlipit banda care face legatura intre ecranul de sticla si placa electronica. asa am patit si eu cu ceva timp in urma, iar solutia a fost un display de la dezmembrari, pe care am platit in jur de 80 lei. Comenzile merg toate, doar afisajul are probleme. Acum sunt plecata din localitate dar imediat ce ma voi intoarce voi face o poza sugestiva. Unde ma sfatuiti sa merg pt o eventuala schimbare a ecranului (la reprezentanta/service "de cartier" etc.)? Multam! |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16v 98CP
|
|
GeT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 15 August 06 ![]() |
E de la frig. Din seria "așa face toate".
Deconectare baterie sau scoatere siguranță pentru 5-10 secunde urmată de reintroducerea codului CD și gata, nu e nevoie de nici o piesă nouă, oricum și aia va face la fel. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=95975 |
--------------------
Renault
Zoe ZE50
2020 Clio III 1.5 dci - erat
|
|
bogatu |
![]()
|
![]() Got Rhythm Group: Members Posts: 122 Joined: 10 October 11 ![]() |
Salut!
Si la mine face la fel... e mai greu de inteles ce scrie acolo, pana se incalzeste motorul si in masina. Problema e de la frig, pentru ca se creaza condens, si orice display de genul asta are problema asta cu frigul. Poti incerca sa iei un ceas cu display asemanator (erau prin '90 daca imi aduc bine aminte) si sa il lasi in frig vreo 2-3 ore... Cand il bagi in casa, display-ul o sa faca la fel. Nu are rost sa dai banii in service. |
--------------------
Renault
Clio III
- CL 88 BGT
2008, 1.5 DCi, 70 cp Stefan Bogatu
e-mail: stefan.bogatu@gmail.com |
|
danielus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 24 January 09 From: Bucuresti ![]() |
La mine se comporta urat la cald. M-am impacat cu ideea. Detalii aici.
|
--------------------
Renault
Clio III 2006
1.4 16V Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:30 |