Decalare valori indicatoare bord, valori eronate la turometru, niv. carburant, apa
![]() ![]() ![]() |
Decalare valori indicatoare bord, valori eronate la turometru, niv. carburant, apa
WinderBlue |
![]()
|
||
![]() Dubito ergo cogito, cogito ergo sum, sum ergo Deus est. Group: Members Posts: 87 Joined: 29 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero Steway II Prestige / 2017 / 0.9 TCe.
Prestige
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Cauta pe bursa / okazii samd si o sa gasesti "cablu pt ddt" este un cablu banal - KL, cablul ADEVARAT pt DDT este "USB Diag" facut de Derelek care stie si CAN stie si K stie si K/L Slow init - insa dupa cum am spus costa o gramada de bani (in jur de 20 - 28 meleoane) si care are marele dezavantaj ca NU se gaseste cam deloc.
Warning cu interfetele Clip: clonele astea chinezesti au un defect ciudat - in sensul ca pica foarte usor placa CAN din ele si cam le arunci la gunoi. Cum pica? Simplu, cand il conectezi la o versiune noua de Software Clip (si o sa ai nevoie ca iti cere el la un timp de...) interfata isi face update AUTOMAT firmware-ul intern pentru a fi compatibila cu noul soft. Cand face asta, sansele sa crape (cam 99% iremediabil) sunt extrem de mari. Sunt tone de topicuri pe site-urile de specialitate cu privire la aceasta problema. Si eu recunosc am avut o interfata Clip clonata (chinezism adica) - pe care am schimbat-o cam intr-o saptamana de la achizitie (pe scurt un swap) cu una oficiala Renault la un amic ce lucra intr-un service (omul era in preaviz in respectiva perioada) - o combinatie mai rar intalnita, insa pentru asta sunt prietenii buni ![]() Asa ca warning cand cumperi sa nu plangi pe urma ca NIMENI nu iti da garantie la asa ceva. This post has been edited by bubu782001: 15 Feb 2012, 23:16 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
WinderBlue |
![]()
|
![]() Dubito ergo cogito, cogito ergo sum, sum ergo Deus est. Group: Members Posts: 87 Joined: 29 October 05 ![]() |
Multumesc mult pentru detaliile pe care, sincer, nu le stiam. Ma incanta ideea sa cumpar o astfel de interfata pentru se gasesc la preturi destul de OK, direct la chinezi (cca.130 $, cu transport inclus), dar m-ai cam pus pe ganduri. Cred ca o sa cercetez mai amanuntit metodele alternative de diagnoza si reprogramare.
Referitor la Swap.... felicitari... esti un om fericit ![]() This post has been edited by WinderBlue: 16 Feb 2012, 17:36 |
--------------------
Dacia
Sandero Steway II Prestige / 2017 / 0.9 TCe.
Prestige
|
|
miezu85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 10 August 10 From: bucuresti ![]() |
Salut am si eu problema care ai avuto si tu la masina ta
Cum ai rezolvato ca nu ii dau de cap Astept raspuns Ms |
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:13 |