egr, demontare egr
![]() ![]() ![]() |
egr, demontare egr
puietu_cristian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 29 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2000
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Conducta este prinsa cu un colier"special"si trebuie sa ai grija la demontare/montarea lui.
Odata desfacut EGR poti sa-l cureti bine cu solutie lichida si fara perie de sarma.... Spor....dar nu de la asta se aprinde martorul in bord. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
puietu_cristian |
![]()
|
in imaginea pe care mi-ai trimis-o vad k e cu tot cu conducta....nu se poate da jos egr-ul fara sa mai desfac si conducta? ms espacern
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se poate demonta conducta pe masina dar este recomandabil sa o faci dupa ce ai dat-o jos...ca in poza.
Este un colier mai special ce nu se desface asa usor si poti sa cureti si conducta aia la interior cand o demontezi. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
puietu_cristian |
![]()
|
ms espacern...asa o sa fac.azi am incercat putin cu degetul direct unde vine egr-ul si era ceva mizerie.ceea ce ma ingrijoreaza e faptul ca aceea mizerie era imbacsita cu putin ulei.maine o sa curat egr-ul sa vad daca problema cu intreruperea de putere si aprinderea martorului de la bord o sa persiste. daca nu se schimba mersul dau o fuga si la tester.....problema asta cu martorul de la bord si cu puterea motorului mi-a aparut dupa ce niste"profesionisti" mi-au spalat motorul...sper sa nu fie probleme mai grave
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:24 |