Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

egr, demontare egr

puietu_cristian
post 13 Dec 2011, 20:10
Post #1

Membru incepator

Group: Members

mi-ar prinde bine niste indicati privind demontarea si curatarea egr-ului la un motor 1.9dti....astazi am desfacut cele 2 suruburi si credeam ca va iesi.dar in continuarea lui mai vine o conducta si nu am reusit sa o scot(se facuse si intuneric si nu am mai continuat) . vreau sa incerc sa-l curat deoarece motorul nu mai trage ca inainte si se mai aprinde si martorul de la bord care imi indica o neregula.am inteles ca egr-ul ar fi de vina.

--------------------
renault megane 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 14 Dec 2011, 11:12
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Conducta este prinsa cu un colier"special"si trebuie sa ai grija la demontare/montarea lui.
Odata desfacut EGR poti sa-l cureti bine cu solutie lichida si fara perie de sarma....
Spor....dar nu de la asta se aprinde martorul in bord.

@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
puietu_cristian
post 14 Dec 2011, 19:40
Post #3

Membru incepator

in imaginea pe care mi-ai trimis-o vad k e cu tot cu conducta....nu se poate da jos egr-ul fara sa mai desfac si conducta? ms espacern

--------------------
renault megane 2000
+
espacern
post 14 Dec 2011, 19:53
Post #4

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Se poate demonta conducta pe masina dar este recomandabil sa o faci dupa ce ai dat-o jos...ca in poza.
Este un colier mai special ce nu se desface asa usor si poti sa cureti si conducta aia la interior cand o demontezi.

@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
puietu_cristian
post 14 Dec 2011, 20:03
Post #5

Membru incepator

ms espacern...asa o sa fac.azi am incercat putin cu degetul direct unde vine egr-ul si era ceva mizerie.ceea ce ma ingrijoreaza e faptul ca aceea mizerie era imbacsita cu putin ulei.maine o sa curat egr-ul sa vad daca problema cu intreruperea de putere si aprinderea martorului de la bord o sa persiste. daca nu se schimba mersul dau o fuga si la tester.....problema asta cu martorul de la bord si cu puterea motorului mi-a aparut dupa ce niste"profesionisti" mi-au spalat motorul...sper sa nu fie probleme mai grave

--------------------
renault megane 2000
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 20:24
Dacia