CLIO 3 RS - 197 cp - nevoie mare de ajutor, Motorul face figuri in ture mici
![]() ![]() ![]() |
CLIO 3 RS - 197 cp - nevoie mare de ajutor, Motorul face figuri in ture mici
aokimare |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 August 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1
1997 Couch
|
|||
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
la reprezentanta ai fost pentru diagnoza? sau service uri de cartier?
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sună a corp clapeta / bobina / bujii. My 2 cents
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ovidiu89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 492 Joined: 17 April 11 ![]() |
Asa am patit eu la 1.2 cand aveam probleme cu Bobina.
|
--------------------
Renault
Clio
2007
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
debitmetru, ecu...naiba stie. Totusi spune ca a umblat la aprindere...dc a pus de la prieten bobinele si tot asa face, eu recomand reprezentanta...la anumite probleme specifice, acolo o rezolvi...altfel schimbi repere aiurea...ce treaba avea catalizatorul? dadea eroare pe tester?
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Catalizatorul daca este infundat motorul nu se tureaza, sau se tureaza foarte greu. Este un video postat in sectiunea Clio II cu problema asta.
Revenind la problema colegului, ai verificat injectoarele? Ai posibilitatea sa turezi motorul pana la linia rosie? Nu am inteles ce ai vrut sa zici ca se intampla dupa 4000 rpm. L.E pompa de benzina, filtru de benzina sa fie schimbat si verifica presiunea in rampa de injectoare. This post has been edited by RazvanF: 15 Jul 2017, 13:37 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
aokimare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 August 13 ![]() |
am schimbat bobine, injectoare, fise bujii clapeta - toate de pe o masina identica care merge perfect..
Ziceam ca de la 4000 pana la 7000 rpm merge perfect - racheta. Doar in ture mici se balbaie si nu se tureaza liniar. trebuie sa-i dau pedale sa o ridic in ture ca sa plec fara sa cada in nas si sa se balbaie... Nu o pot folosi decat cu plecari brutale la turatii mari... Ce am observat - in regimul de ture multe - zona 6000-7000 este mult mai brutala decat cea de pe care am luat imprumut piesele... Citeam ca ar avea ceva defazare la fuliile axelor cu came... un fel de distributie variabila.... Sie cineva ceva de acest lucru? This post has been edited by aokimare: 15 Jul 2017, 14:52 |
--------------------
renault
megane 1
1997 Couch
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Parerea mea, citind numai titlu - daca un RS nu merge bine "in ture mici", stie el ce stie! Da-i ture "mari"
![]() Mii de scuze, nu m-am putut abtine ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Tuning motor sau mult mai probabil ax came modificat.
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si eu votez cu varianta de tuning/resoftare gresita. Daca epuizezi celelalte incercari ai putea sa mergi sa ii faci softul, il salvezi si pe cel actual, si vezi cum sta treaba.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Daca masinile sunt identice... an dotari etc poti incerca sa schimbi ECU... sa vezi cum se comporta.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 815 Joined: 4 September 16 ![]() |
Ai sistemul de distributie variabila ( VVT ) BLOCAT pe pozitia cu avans mare ( axa cu came supape admisie avansata maxim ) .
This post has been edited by stefandinescu70: 22 Aug 2017, 14:03 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:38 |