change card battery
![]() ![]() ![]() |
change card battery
ovex |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 24 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Renault Laguna 2, 1.9DCI, 130CP - 2007- SB 80VEX
Renault Megane 2, 1,5DCI 86 CP - 2007- SB 57SVU Renault Clio MTV 1.4 16V 98cp, 2000 SB 40VEX |
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
asta pentru ca ai folosit cartela fara sa o bagi in cititor , ea din cand in cand trebuie lasata in cititor sa se incarce. Mergi cu ea o vreme in cititor si vezi daca isi revine...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Cum se incarca? Contact electric nu are si banuiesc ca e prea mica pentru a primi curent electric printr-o bobina.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
ovex |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 24 October 07 ![]() |
daca nu isi revine, a schimbat cineva acumulatorul?
|
--------------------
.
.
. Renault Laguna 2, 1.9DCI, 130CP - 2007- SB 80VEX
Renault Megane 2, 1,5DCI 86 CP - 2007- SB 57SVU Renault Clio MTV 1.4 16V 98cp, 2000 SB 40VEX |
|
mihhai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
eu unul nu o folosesc aproape niciodata in cititor, o tin numai in buzunar. acum cred ca o luna mi-a aparut si mie mesajul "change card battery" ceea ce inseamna sa schimbi bateria, nu sa o incarci, am fost cu cartela la magazin, am cumparat frumos o baterie din aceea pe litiu, nu mai stiu exact modelul, ceva cu cr2025 parca, am schimbat-o cu cea din cardul masinii si din acel moment totul a fost ok. adica nu a mai aparut nici un mesaj de "change card" sau altceva si functioneaza keyless-ul fara probleme, fara a baga cardul in cititor, deci fara a incarca nici un acumulator din card prin cititorul de card. Parerea mea este ca trebuie doar bateria schimbata si atat.
|
--------------------
renault
laguna 3
2014 pisi 318i cabrio '97 1.8i
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
mergi cu cartela in cititor ca isi revine
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
ovex:
La Laguna 2 facelift, prevazuta cu sistemul "maini libere", cardul NU ARE decat o singura baterie, model CR 2025. Simptomele pe care le-ai enumerat in primul post sunt normale si firesti, daca vei schimba bateria cardului toate vor reveni la normal. Asa ca nu te chinui sa mergi cu cardul in cititor ca nu rezolvi nimic. Tote cele spuse de colegi in postarile de mai sus sunt valabile la laguna II fara facelift si laguna II facelift fara sistem keyless go. This post has been edited by gabizegrean: 14 Dec 2011, 19:58 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:19 |