defect sau asta e laguna, e prima mea masina pe motorina si nu o inteleg
![]() ![]() ![]() |
defect sau asta e laguna, e prima mea masina pe motorina si nu o inteleg
s_ionut01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 8 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003 , 1,9dci 79kw
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(s_ionut01 @ 15 Jan 2012, 16:19) daca stai in bucuresti si nu pleci ultimul de la semafor e un consum cat se poate de normal daca ai rabdare se poate scoate si mai putin asta iarna vara nu de e normal sa depasesti 10% decat daca o calci rau pe coada in provincie aproximativ in toate orasele nu cred ca poti depasi 10% maxim condus semisportiv Poate te surprinde ceea ce spun, insa nu in Bucuresti se obtin cele mai ridicate consumuri de carburant, ci in orasele nici foarte mari, dar nici foarte mici, ca de exemplu Bistrita (la care pot face referire directa). Si asta pentru ca in aceste orase nu se poate merge fluent aproape deloc, totul e foarte condensat (semafoare, treceri de pietoni, sensuri giratorii, etc). Practic opririle si incetinirile pana aproape de oprire sunt foarte dese, la distante de zeci de metri, prea rar mai mari. Plus ca distantele mici intre punctele strabatute se parcurg de obicei cu motorul rece. Daca orasul respectiv este si in zona montana, cu suisuri si coborasuri, cred ca si consumul creste. This post has been edited by gabizegrean: 15 Jan 2012, 17:24 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
s_ionut01 |
![]()
|
nu te contrazic dar ai stat cu orele in coloana si sa vezi consum in buc
15 Jan 2012, 17:40: am mers in majoritatea oraselor dar ca in buc nu am consumat nicaeri nu scade consumul sub 10% maiales cand nimeresti in locul nepotrivit l la o ora nepotrivita This post has been edited by s_ionut01: 15 Jan 2012, 17:40 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 , 1,9dci 79kw
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da, cand sunt blocaje in trafic, e adevarat ca urca mult consumul. Si daca circuli mereu la ore de varf, nu neg ca poate fi consumul exagerat de mare.
Insa nu tot timpul sunt ambuteiaje in Bucuresti, dar in orasele nu foarte mari infrastructura e aceeasi, indiferent de ora, anotimp, etc. Eu, spre exemplu, am un consum considerabil mai mic in Cluj-Napoca sau Targu-Mures fata de Bistrita. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
s_ionut01 |
![]()
|
iti dau dreptate nu poti sa consumi la fel intr-un oras de la munte cu unul de podis , campie
15 Jan 2012, 21:51: G any n-am fost atent prima oara cand ti-am scris CUM AI OBTINUT 7,9consum in afara, tinand cont de distanta ,circuland noaptea plus tinand cont de motorina de afara,poate daca ai mers de la 180km/h in sus ceea nu cred n-am obtinut niciodata asa medie pe exterior si nu merg incet This post has been edited by s_ionut01: 15 Jan 2012, 21:51 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 , 1,9dci 79kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 14:42 |