martor antipoluare
![]() ![]() ![]() |
martor antipoluare
dorianiasi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 9 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- is 09 bmf
2003,1.4-16v hatchback
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu mai bine pui un tester pe ea?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
sebastian_reno |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 17 September 10 ![]() |
Salut,
Sa nu fie una din sondele lambda dusa. Pune testerul si ai sa vezi imediat. Cu repsect, This post has been edited by sebastian_reno: 16 Dec 2011, 13:37 |
--------------------
renault
megane
2005 Sedan 1.6 16V 83kw
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Da-ne, te rog, mai multe detalii...
Adicatelea, in ce conditii, ce simptome adiacente a a vut motorasul sanioarei? Ce kilometraj are masinuta ta? Cum sta la capitolul bobine? Cat de ''batrane'' sunt... Din proprie experienta pot povesti ca una din bobinele sanioarei mele (cea din semnatura, cu 90k km la bord), aflata intre deces si moarte, mi-a dat pe OBD felurite feluri de coduri de eroare, inclusiv "check injection" si oarece informatii despre actuatorul clapetei de acceleratie, pe Bnak-ul 1, e adevarat, dar tot despre actuator era vorba... ![]() ![]() Ocazie cu care am inlemnit pret de o secunda, cugetand la costul unei eventuale reparatii... ![]() Ca pana la urma sa constat, conform asteptarilor initiale, ca bobina de la unul din cilindri a decedat prin exitus... ![]() ![]() D-aia iti cer mai multe detalii... Pacat ca ne separa cateva sute de km, altminteri te-as fi invitat la o "partida" de OBD... This post has been edited by Adila16: 16 Dec 2011, 20:13 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
dorianiasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 9 September 11 ![]() |
va salut ! megane-ul e sh ,are 98000 km (?!)am schimbat bujiile si bobinele (beru) iar la o diagnoza tipul de acolo mi-a spus ca nu stiu ce, e la valoarea de 98.5%.sa se fi referit la catalizator,sau sonda lambda, nu stiu,eram cu alta prb. atunci .
|
--------------------
Renault
Megane
- is 09 bmf
2003,1.4-16v hatchback
|
|
sebastian_reno |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 17 September 10 ![]() |
Salut,
Mergi la tester, dar sigur este sonda lambda aval. (cea de sub masina). Cu respect. |
--------------------
renault
megane
2005 Sedan 1.6 16V 83kw
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Pe Freeze Frame, la afisarea codurilor P0683, in prima instanta (actuatorul clapetei de acceleratie in Bank-ul 1), apoi P0300 (random misfire detected) si P0302 (Cylinder 2 misfire detected, concomitent cu aprinderea martorului convertorului catalitic pe bord), UCH era incarcat 98.5%...Iar scala antipoluare semnala cu vehementa bubita la convertorul catalitic...
Insa, cum bine a zis colegul sebastian, cel mai relevant este un intergoatoriu cu testerul. Fie OBD, fie CLIP... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:29 |