ce ulei se recomanda pt masini cu instalatie gpl
![]() ![]() ![]() |
ce ulei se recomanda pt masini cu instalatie gpl
silviu dars |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|||
dannny_25 |
![]()
|
In crestere continua Group: Members Posts: 109 Joined: 15 October 09 ![]() |
fa ce vrei dar eu am aprope 100.000 km pe gpl si nu am bagat ulei special, ce am bagat am bagat un Dexter de supape, de cand l-am pus merge motorul mai rotund si diagnoza pe aparat e mult mai buna
|
--------------------
C5 Tourer 2009
Scenic 1 1999
2.0 HDI, 1.6/16V
- AB 40 48 MAD
|
|
silviu dars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
la mine cred ca nu ar fi cazul sa folosesc asa ceva, masina are doar 15000 km
|
--------------------
renault
laguna
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
In manual la Laguna 2 este trecuta specificatia elf evolution sxr 5w-30 pentru motoarele cu gpl - cca 32lei/litru.
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
@dannny_25 poti sa detaliezi putin ce este acest produs "Dexter" de supape si care este rolul lui??
Mersi! |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
Liviu_pl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 29 August 09 ![]() |
silviu am si io o intrebare la tine din semnatura vad ca ai un 1.9 care e diesel... u ai gpl pe diesel?? dak e asa zi-mi si mie cat a costat am mai auzit la cineva gpl pe diesel dar nu am crezut ca se poate
|
--------------------
Renault
LagunaII
2005 1,9dci 101cai
- PH 83 LGN
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Bine punctat ! ... eu nu cred sa aibe masina diesel pe GPL, acum sa asteptam sa vedem ce zice si omul. Din cate stiu exista instalatii GPL pt diesel, dar nu cred ca in Romania se monteaza asa ceva si am inteles ca masina diesel cu GPL nu foloseste doar gaz ca si combustibil, foloseste o parte gaz si o parte motorina in timpul functionarii.
This post has been edited by ovidy: 16 Apr 2011, 17:04 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
silviu dars |
![]()
|
uleiul ma intereseaza pentru o masina neveste-mi, iar referitor la instalatiile gpl pentru diesel sa stiti ca exista si nu de acum de pe vremea lui Ceausescu daca sunteti din bucuresti erau autobuze cu 2 buteli mari deasupra si mergeau pe gaz, la oractuala sunt instalatii gpl pentru diesel dar nu sunt omologate de rar, decat sa iti pui si sa mergi pe riscul tau
|
--------------------
renault
laguna
|
|
Liviu_pl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 29 August 09 ![]() |
pai silviu nu vad cum sa nu le omologheze pt ca in ploiesti sunt vreo 3 autobuze dalea vechi care au gpl... oare RATP-ul nostru are blat la RAR?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
LagunaII
2005 1,9dci 101cai
- PH 83 LGN
|
|
Dragunov |
![]()
|
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
Ce se poate intampla daca nu fac la timp schimbul de ulei? Ar cam trebui sa il fac da nu prea sunt bani deocamdata si sunt curios ce implica faptul ca depasesc 15.000 de km cu acelasi ulei in motor !
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
2003
- BH-85-ARC
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
intrebare: inafara de elf, stiti poate ce alt ulei dedicat pt GPL exista? dedicat sau recomandat, in fine.
Masina are 45.000 km, trecut acum proaspat pe gpl... Mersi, Romulus |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 12:25 |