Sunet curea alternator?, Sau poate fi altceva?
![]() ![]() ![]() |
Sunet curea alternator?, Sau poate fi altceva?
MariusRZR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|||
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
O ,,scartaiala,,gen de care povestesti tu aci am avut si eu...am crezut ca nu i mare bai am plecat cu masina la un drum mai lung m am intors acasa,la treaba asta masina o fost cuminte,caci daca ma lasa pe coclaurile pe care am umblat o mierleam...am ajuns acasa si zum zum ul se intetise....am plecat totusi asa cu masina sa duc fetita la gradinita....in drum mi s or aprins toate becurile posibile in bord ,am ramas instant fara directie ...senzatie super tare,am tras pe dreapta,am oprit motorul si am ridicat capota...cureaua de accesorii ,,umflata,, adunata sub capota pe motor si fulia de la alternator cu tot cu piulita pe scut,am scos cureaua am luat fulia surubul si am plecat cu ea pe roti pana la service care era in zona,oricum mare noroc ca nu mi o ,,scuipat,,afara si cureaua de distributie,am schimbat curea si fulie alternaor(chestia pe care sta cureaua) si totul acum e ok,asa ca du te cat mai urgent cu ea la meseriasi dar nu la un badea Ghio ,ma refer la un service serios.Numa bine!
This post has been edited by fazer: 4 Dec 2011, 10:00 |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Acum plec cu ea spre bucuresti.130KM.N-am ce sa-i fac momentan si trebuie sa plec. Stie cineva vreun service auto in bucuresti prin zona arc triumf,Piata presei libere,1 mai,crangasi?Ca nici sa bat tot bucurestiu nu-mi vine ca nu-l cunosc.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:08 |