Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sunet curea alternator?, Sau poate fi altceva?

MariusRZR
post 4 Dec 2011, 01:03
Post #1

Membru autentic

Group: Members

De la un timp aud un sunet care inainte nu era:D Stiu ca nu prea vin cu multe date,dar incerc sa va explic printr-o...nici nu stiu ce.

Imaginati-va o roata stramba care atinge de ceva doar cu portiunea unde este umpic stramba spre exterior.in functie de viteza de rotatie,ceva de genul.zum.........zum......zum........zum......zum.....zum..zum.zum.zum.zum.Din ce in ce mai des.

Suna destul de idiot,stiu.Dar sunt antitalent cand vine vorba de mecanica auto.

Nu am observat insa daca la orice turatie imi face asta,maine plec cu ea spre bucuresti si o studiez la mai multe plaje de turatii

Anyway.Ce pot verifica eu?Curea alternator?N-am idee unde este pus alternatorul.

Am zis curea alternator pentru ca am auzit pe cineva ca-i scotea cureaua de la alternator zgomote.

This post has been edited by MariusRZR: 4 Dec 2011, 01:03

--------------------
Renault Laguna 1.9 dCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
fazer
post 4 Dec 2011, 09:58
Post #2

Rider and Driver!

From: TIMISOARA

O ,,scartaiala,,gen de care povestesti tu aci am avut si eu...am crezut ca nu i mare bai am plecat cu masina la un drum mai lung m am intors acasa,la treaba asta masina o fost cuminte,caci daca ma lasa pe coclaurile pe care am umblat o mierleam...am ajuns acasa si zum zum ul se intetise....am plecat totusi asa cu masina sa duc fetita la gradinita....in drum mi s or aprins toate becurile posibile in bord ,am ramas instant fara directie ...senzatie super tare,am tras pe dreapta,am oprit motorul si am ridicat capota...cureaua de accesorii ,,umflata,, adunata sub capota pe motor si fulia de la alternator cu tot cu piulita pe scut,am scos cureaua am luat fulia surubul si am plecat cu ea pe roti pana la service care era in zona,oricum mare noroc ca nu mi o ,,scuipat,,afara si cureaua de distributie,am schimbat curea si fulie alternaor(chestia pe care sta cureaua) si totul acum e ok,asa ca du te cat mai urgent cu ea la meseriasi dar nu la un badea Ghio ,ma refer la un service serios.Numa bine!

This post has been edited by fazer: 4 Dec 2011, 10:00

--------------------
Renault Megane III 1.5 dci 110 cp Grandtour - De ...TM. 2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
+
MariusRZR
post 4 Dec 2011, 13:42
Post #3

Membru autentic

Acum plec cu ea spre bucuresti.130KM.N-am ce sa-i fac momentan si trebuie sa plec. Stie cineva vreun service auto in bucuresti prin zona arc triumf,Piata presei libere,1 mai,crangasi?Ca nici sa bat tot bucurestiu nu-mi vine ca nu-l cunosc.

--------------------
Renault Laguna 1.9 dCI
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 02:08
Dacia