spalator de parbriz scenic 1, nu mai are presiune apa
![]() ![]() ![]() |
spalator de parbriz scenic 1, nu mai are presiune apa
marciv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
1999 Kaleido
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru acces la motoras(pompa spalator) trebuie sa scoti roata dreapta si carenajul de plastic,mai ales pe cel din partea dinspre usa .
Apoi se vede rezervorul de lichid si in partea de jos a lui pompa. Probabil este o problema cu garnitura din interiorul pompei. Cauta pe forum ca este explicata detaliat rezolvarea. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
silviu curtici |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 November 11 ![]() |
aceasi problema am avut si eu si am dat motorasul jos...este suficient sa desfaci cele doua suruburi care tin protectia de noroi si sa ridici masina pe un cric...dai motorasul jos si detasezi cele doua furtune( incalzesti cu o bricheta usor furtunu sa iasa mai usor) si alimentarea dupa care cu o surubelnita mica faci o parghie intre dirstibuitor si motoras dupa care separi distribuitorul in doua (cel alb) in interior este o piesa mica din metal cu doua garnituri la capat eu am scos acea garnitura (probabil actioneaza sensul pt fata/spate) si functioneaza doar ca in momentul in care actionezi maneta stergator pt sprit stropeste si fata si spatele... sper ca ti/am fost de ajutor
|
--------------------
Renault
Scenic II
2005, 1,5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:54 |