Megane Sporty Dynamique 1,4 Tce 130 CP, Argumente pro si contra va rog!
![]() ![]() ![]() |
Megane Sporty Dynamique 1,4 Tce 130 CP, Argumente pro si contra va rog!
theodor2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|||
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(qazq @ 30 Nov 2011, 11:36) L-a cam facut tce-ul pe das auto.. cutia etajata mai sport il ajuta mult...oricum la 130 in tr 6 ai 3000 ture...nu stiu unde poti alerga(legal ca restul nu ma intereseaza) la noi mai repede de atat. M-a suprins placut si distanta semnificativ mai buna la franare in 3 din 4 probe. Cei ce ridica in slavi modele germane ar face bine sa deschida ochii..platesc cu 3-4-5 mii de euro(in functie de dotari) in plus doar pt badge. Am avut Megane 2 si nu a fost grozav, insa 3-ul este din alta clasa. Are zvac, e silentios, tren de rulare foarte comod dar care sta foarte bine pe drum(vezi efectul de barca la M2), are o gramada de dotari in standard si vine cu un raport calitate/pret imbatabil. Sincer eu nu stiu ce e de discutat...daca pun dotarile de pe un 1.4 tce privilege pe un golf de 1.4tsi ajung la 20k...cu toate edition-urile lor(aka oferta )... Astfel ca un maxim 13500 in care intra si voucherele mi se pare extrem de decent pt M3 Bafta This post has been edited by pavilion8373: 30 Nov 2011, 15:20 |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Testul comparativ este bun, dar e ca si benchmarkurile sintetice facute pe procesoare, degeaba vin si zic ca un Core i5 2500K e bun, dar utilizatorii simt ca Phenom2 X4 este mai vioi. Octavia Drive e suficient de bine echipata, dar daca vrei sa ai ceva mai multe dotari trebuie sa decartezi ceva bani.
Repet, experienta placuta data de TCe a fost in urma unor teste comparative, realizate si pe Leon 1,4 TSI 125CP, Octavia 1,4TSI 122CP si G6 1,4 122. Octavia a castigat la cel mai bun raport dimensiune/pret si faptul ca fiind o masina atat de comuna, nu iese in evidenta cu nimic. Dar ca si experienta de sofat si vivacitate, pe metoda empirica si nu pe aparate, 1,4 TCe este mai distractiv, mai ales cand ai chef si boala pe acceleratia ai si ii dai "cu sete". Deci DA!, cumpara-o daca nu ai probleme cu un consum mai mare decat concurenta, dar in schimb vei avea ceva mai mult dinamism. Nu compar cu 1,4TSI DSG, unde vorbim de alta categorie si alti timpi de reactie. |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Octavia Business TSI - OFERTA
Tractiune Fata, Benzina / 1.4l / 90kW/ 122CP, Manuala - 6 viteze, 4 Usi, Pret cu TVA 16.783,40 Bej Cappuccino 367,04 Total: 17.150,44 luat acum de pe configurator skoda.ro -1800 din vouchere si iesi la 15350 euro 15350-11300=4000 euro diferenta!la dotari similiare. faceti voi calculele. de 4000 euro diferenta bagi benzina toata viata masinii....cu tot cu litru ala in plus de care vad ca se cramponeaza o gramada pe topicul legat de consum... Octavia e super ok, sa nu ma intelega lumea gresit, mi se pare ca a fost masina anului 2010 pe niste site-uri de specialitate de afara la categoria ei, dar oferta de la frantzujii vietii bate norma...la astea de destocaj. Discount 3800 la lista a sunat bine, cu clasicul 1400 eu nu ma bagam sa iau masina. Ca o nota personala eu nu inteleg afinitatile astea legate de marci, precum si multitudinile de dispute idioate ce se nasc pe toate forumurile de profil! Din partea mea masina poate sa fie facuta si in togo si sa scrie pe ea fubu... chiar nu conteaza atata timp cat imi ofera siguranta, confort si costuri de exploatare cat mai decente.E o masina, o unealta. Sa nu imi ziceti ca in clasa supermini sau compacta vorbim de "pasiunea pt auto" ![]() Cand vorbim de rs-uri,r-uri, m-uri, s-uri sau ce mai vreti voi, sunt de-acord...dar cand citesc ca un vw golf arata superb(pe forumul marcii)...well ![]() Eu am cautat luna trecuta pe la toti "dilarii" importanti din Ro de la Ford,VW si OPEl pana la Peugeot,Citroen,Honda,Fiat, Toyota etc etc etc. IN acest moment nu exista pe piata o oferta calitate/pret mai buna decat asta de la Reno. A...ca iei ce gasesti deja pe stoc, ca nu exista un dsg(edc) pe motorul tce sau ca nu are o imagine atat de draga romanului, e alta poveste. Oricum la banii aia nu mai conteaza din pct meu de vedere. |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
mai conteaza sa nu aiba probleme de tot felul.
si eu la fel am facut analiza cand mi-am cumparat masina. dotarile cautate de mine si cu mii de euro sub toti ceilalti. si la 5 ani singura nemultumire e ca anul trecut am bagat bani in cap de bara si bieleta pe fata/ sofer din cauza drumurilor .ro...ah si ca nu am puteresa dorita de mine acum. la pretul acesta, promotia aceasta cam e best buy - pret / dotari ( nu neaparat calitate) ca doar e facut in turcia. si aici conteaza foarte mult. de la solutiile tehice adoptate pentru niste elemente componenete, pana la furnizori, dar pot livra produse mai slabe si cu 1/10... fiind turbo, un chip il trece rapid de pragul de 150cp |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
sporty dinamique in turcia, privilege in spania(cel putin asa era in teorie) am inteles ca intre timp si privilege-ul l-au mutat...
Eu l-am vrut neaparat pe platforma x95. Masina are 4 ani garantie, deci teoretic nu ar trebui sa bagi nici un leu in masina in afara de revizii in aceasta perioada .Acum depinde si ce cunosti prin service-uri ![]() Eu tot visez la un C5 cu v6-240 de caluti si suspensie hydractive3+, dar chiar nu e momentul pt asa ceva cu toata nebunia asta din europa si din lume ![]() Gata off topic. Bafta tuturor, indiferent de alegeri. This post has been edited by pavilion8373: 1 Dec 2011, 16:16 |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Aloooo! 1.4TCe se monteaza doar pe D95, care sunt facute in Spania, in Turcia se monteaza doar 1.6 16V, 2.0 16V automat, atat se instaleaza la Bursa pe Megane.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:24 |