Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Resincronizare cheie Renault Kangoo 1998, Rezolvare si alte solutii

JoeGP
post 12 Apr 2014, 13:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Gadalin (24km de Cluj)

Buna, desi sunt topicuri asemanatoare unde se cere ajutor cu probleme asemanatoare dar la alte modele, eu vin astazi cu o rezolvare, care poate ajuta pe cineva.

Am cumparat recent un Renault Kangoo 1998 cu inchidere centralizata si desi se inchide/deschidea din butonul de pe bord nu mergea de pe cheie.
(Cred ca toate sau daca nu multe Kangoo-uri au inchidere centralizata cu buton din bord dar nu si neaparat cu senzor infrarosu in tavan si cheie cu telecomanda.)

Luminita rosie clipea cam slab asa ca am schimbat bateriile (2x CR2016), dar asta nu a rezolvat problema, asa ca dupa lungi cautari pe forumuri engleze am gasit nenumarate solutii pe care le-am salvat intrun fisier (ca sa-l pot salva pe telefon si sa le incerc in masina)

Din fericire prima solutie a fost buna pentru mine.
Solutia (pentru resincronizare telecomenzii/cheii) era sa tin butonul de inchidere centralizata pe bord apasat cam 10 secunde (se va inchide/deschide iar dupa cateva secunde iara) dupa asta poti sai dai drumul butonului si la mai putin de 10 secunde trebuie apasat butonul de pe cheie. Daca aveti ceasi problema ca mine ar trebui sa functioneze.

Daca nu merge metoda asta, consultati fisierul atasat, are foarte multe alte solutii.
(Nu vroiam sa fac un post super lung, dar pot face si aia daca e mai preferat)

Attached File(s)
Attached File  FOB.txt ( 3.46k ) Number of downloads: 219

--------------------
Renault Kangoo 1998, 1.4 benzina, de pasageri
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 12:12
Dacia