Cutie de viteza hidramata
![]() ![]() ![]() |
Cutie de viteza hidramata
Nightsky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1996
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
pot sa te ajut eu la Brasov
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
wilhelm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 November 11 ![]() |
Am o masina asemanatoare. Cutia de viteze e stricata momentan si e in service la reparat.
Am tot cautat pe la firme de dezmembrari si concluzia este : 1. o cutie second e intre 400-500 euro, la care se adauga montajul, uleiul si cine mai stie ce piese si nu prea stii cat de buna e cutia. 2. reparatia, in functie de problema aparuta poate costa semnificativ mai putin. Eu recomand sa o repari. Solutii exista. |
--------------------
Renault
Megane
1996/2.0 RT
- BZ23VLD
|
|
Nightsky |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 November 11 ![]() |
Multumesc pentru interventii Radu_ si Wilhelm!
1. Pentru Wilhelm: Masina mea seamana izbitor de mult cu a ta, intr-adevar! Si eu optez tot pentru varianta reparatiei, nicidecum pentru o alta cutie, fie ea noua sau veche; prima varianta nu ma incanta din cauza costului, a doua din cauza neincrederii in ce voi achizitiona second-hand! Eu inca nu am renuntat total la gandul ca ar putea fi o alta problema, care sa dea simptomele respective, pe care le-am descris in primul meu post....De aceea intreb pe Radu_ urmatoarele: 2. Pentru Radu_: Spune-mi, te rog, e posibil ca simtomele respective sa aiba de-a face cu electrovalvele sau cu solenoidul? Ceea ce ar exclude varianta afectarii fie ea si partiala a cutiei de viteze? Daca ma hotarasc sa vin la Brasov cu ea, va trebui sa o duc pe platforma sau tractata? Vreau sa imi clarifici, de fapt, daca ceea ce are ma impiedica sa o fortez, asa, chinuit, si sa ajung pana la urma la Brasov sau "am unda verde"!?! Sunt plin de intrebari, asa ca mai ma inscriu cu inca vreo doua ![]() Si, nu in ultimul rand am nevoie si de o adresa exacta sau un numar de telefon, ca sa stiu cum sa ajung! |
--------------------
Renault
Megane
1996
|
|
wilhelm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 November 11 ![]() |
Sunt variante de reparatie cutie automata, trebuie doar sa cauti mai bine aici pe forum sau pe net in : Bucuresti, Brasov, Arad, Timisoara si am aflat de curand in Buzau. Sunt convins ca mai sunt si altele decat astea.
Mai mult trebuie sa stii exact daca e cutia sau e altceva. De exemplu a mea s-a stricat avand acelasi comportament , in R mergeam fara probleme si reparatia m-a costat 800 de lei + ulei + mana de lucru montare/demontare cutie (350 lei). Reparatia a fost facuta la Buzau. Sper ca am fost de ajutor. |
--------------------
Renault
Megane
1996/2.0 RT
- BZ23VLD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:38 |