Despre Google Phones, Nexus One, Galaxy Nexus etc
![]() ![]() ![]() |
Despre Google Phones, Nexus One, Galaxy Nexus etc
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu are suport de SDcard.
Bineinteles ca o sa fie sub 2000 RON. Poate la inceput vor fi cativa bisnitari care vor cere mult pe el, dorind sa profite de nerabdarea unora. Dar in cateva luni o sa se stabilizeze ca pret. De ex un Nexus 7 16G de 250$ il iei de la noi cu 1150 RON. Deci Nexus 4 8G de 300$ cred ca va fi pe la 1400 RON. Asta daca nu cumva reusesti sa il iei direct din State, caci cred ca va merge la noi in retea, e liber de retea si compatibil. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai atunci o sa le cam strice socotelile si lui Samsung si lui HTC.
Sincer si eu sper la o ieftinire masiva a smartphone-urilor, de fapt o coborare la pretul lor real. Nexus-ul asta e din ce vad un HOX cu 2GB de Ram. Daca apare la liber cu 1400 lei va fi cel mai vandut smartphone. La mine 1000 de lei e pretul maxim pe care l-as plati pentru un telefon (fie la liber, fie la un abonament decent) This post has been edited by Shush: 30 Oct 2012, 15:03 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Incep și telefoanele astea să revină la un preț rezonabil. Că de vreo 2 ani au explodat preturile total nejustificat. A ajuns Samsung să facă profit precum Apple.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca Samsung vine la pretul de 2800-2600, de ce sa puna pret mai mic? Lectia este veche si nu Apple a inventat-o. Daca or sa fie preturi mai mici la telefoane, tot noi beneficiem. O sa fie bataia mai mare si preturile or sa fie mai jos.
This post has been edited by 2dor: 30 Oct 2012, 15:25 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 28 Oct 2012, 21:13) Nu uitati ca bateriile Li-Ion au standard cca 500 de cicli de incarcare, perioada dupa care capacitatea le scade pe la 70% (nu brusc, evident, dar dupa 500 de cicli cam pe acolo este .. 70-75%). Tinand ca telefoanele "moderne" se incarca zilnic ... poate de 2 ori in 3 zile (daca-s folosite ca smarphonuri si nu ca simple telefoane) atunci e usor de deus ca dupa un an de zile s-a dus cel putin 50% din "viata" bateriei. Asa ca 93% e OK zic eu. Numai mie mi se par calculele aiurea? Ca anul are 365 de zile, nu 700. This post has been edited by argon: 30 Oct 2012, 15:29 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Imi cer scuze ar fi trebuit sa spun ca dupa 2 ani
![]() ![]() LE: Corectura gramaticala ceruta de public ![]() This post has been edited by Liviu: 30 Oct 2012, 16:08 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu dupa 2, dupa 3
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu am terminat baterii si intr-un an ... pe vremea cand incarcam telefonul peste noapte si inca o data pe la 2-3PM
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Da, depinde si de baterie.
Dar de exemplu daca il conectez de 10 ori pe zi la calculator prin cablu (si se incarca prin USB) asa ca uzura a bateriei 'se pune' ca 10 incarcari? Sau cand zici 'cicli de incarcare' te referi la o incarcare totala? |
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu stiu ce sa iti raspund pentru ca pur si simplu nu stiu cum este realitatea. Siturile de specialitate insa spun ca evolutia e aproape liniara.
Adica o incarcare de la 0 la 100% echivaleaza cu 2 incarcari de la 50% la 100%. Problema care se pune si la care nu prea poate raspunde nimeni este ce considera fiecare producator 0% si ce considera a fi 100%. Elementul Li-Ion nu are o tensiune nominala .. acei 3.6/3.7V scrisi pe eticheta reprezinta o tensiune medie de referinta, elementul variind de fapt intre 4.2V (tensiune maxima absoluta admisa pe un Li-Ion fara sa explodeze) si undeva pe la 2.8V, tensiune sub care apar niste fenomene chimice care duc la distrugerea definitiva a structurii interne. Acum, 100% incarcare este de obicei cand bateria ajunge pe la 4.1-4.2V iar 0% inseamna de fapt 3.2-3.5V, deci si capacitatea bateriei este ceva relativ ![]() This post has been edited by Liviu: 30 Oct 2012, 17:06 |
--------------------
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Deja au inceput sa apara reviewurile la Nexus 4, deocamdata pe unitati de test necomerciale (care nici macar nu au Android 4.2 final).
Per total e de bine, din punctul meu de vedere e cel mai tare telefon cu Android (luand in calcul performante, pret, faptul ca e Google phone ![]() http://www.androidpolice.com/2012/11/07/go...droid-deserves/ This post has been edited by Andy_ACS: 8 Nov 2012, 23:09 |
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Am pus 4.2 pe Nexus 7 din dotare (e disponibil si pe Galaxy Nexus dar ala nu mai e in dotare asa ca .... ).
Killer feature: keyboard-ul android care are o multime de limbi include (inclusiv Romana) si care, surpriza, are recunoastere vocala in limba romana care merge chiar bine. Asta vine ca un add-on pe langa search-ul in limba romana care este si el posibil. Chestii ca " filme cinema city" cerute vocal in search retuneaza browserul cu linkurile din google.com. 4.2 mai vine si cu facilitati functionale care ar fi trebuit sa fie de mult disponibile nativ pe platforma android. This post has been edited by Liviu: 13 Nov 2012, 19:51 |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E varianta oficială? Sau root-ata?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Oficiala. Bineinteles ca a primit root la cateva minute dupa install.
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Frumos! Multiuser: în sfârșit!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Recunoastere vocala are si 4.1.1
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Liviu |
![]()
|
Asa e, dar eu de abia am observat pe 4.2.
|
--------------------
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Si 4.0.4 are. Am folosit exemplul cu "filme cinema city"
![]() This post has been edited by xcss: 14 Nov 2012, 18:20 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Liviu |
![]()
|
Aveți dreptate amândoi. M-am documentat și se pare ca partea cu search și type in limba Română (și alte limbi) tine de un serviciu online activat nu de mult. Deci nu prea are legătură cu 4.2.
Cat despre tableta mea, am făcut downgrade la 4.1.2 - nu imi merg încă pe 4.2 aplicațiile pe care le utilizez eu des. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Întrebări:
1. Aduce cineva Nexus 4 la un preț decent în RO? 2. Dacă nu, ce Nexus e de recomandat. Nu e vorba de un user pretențios, ideea e să meargă fără prea multe complicații. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nexus 4 e la mare cautare inclusiv in State. Termenele de livrare sunt si de peste 2 luni. Deci e greu sa aduca cineva in Romania la pret decent deocamdata.
Asta e, s-a facut de kko Goagalul - a scos super telefon si nu e capabil sa produca destule... Alt nexus recomandat ar fi Galaxy Nexus la ~1400-1450 ron, dar e mult sub Nexus 4. |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Galaxy Nexus nu e Desire de la HTC?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
Nu
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DragosP |
![]()
|
Așa e, confund. E SII-ul, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu-i acelasi lucru, pt mai multe detalii si comparatie intre ele uite aici:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...9&idPhone2=3621 |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Nu
![]() N-au in comun decat procesorul in rest alt chipset, alt GPU, alt ecran ... |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DragosP |
![]()
|
Ok, merci.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Ia uite ce chestie: SAFE MODE ... nu stiam ca exista facilitatea asta in jellybean:
http://www.phonearena.com/news/How-to-boot...fe-Mode_id37263 This post has been edited by Liviu: 4 Dec 2012, 08:28 |
--------------------
.
.
|
|
thenamelessjohn |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 18 December 12 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei interesati: N4 Checker
Eu am pe cineva care sa mi-l cumpere si sa mi-l aduca, problema este ca de o luna si ceva nu e! Cred ca managerii de la Google joaca de fericire la ce bataie e pe telefonul asta... |
--------------------
Renault
Megane Hatch 1.5dci
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:49 |