Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema sistem de lumini, Sistem de lumini

cdorin71
post 23 Nov 2011, 17:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut, detin un Scenic II(2005 fabricatie) si de aproximativ o saptamina ma confrunt cu o problema la sistemul de lumini.Mai exact, pozitiile, faza scurta cit si proiectoarele nu mai funcioneaza, atit pe manual cit si pe automat.In momentul de fata nu circul decit ziua, asta pentru ca semnalizarea si stopurile pe frina sunt funtionale.Pot spune ca am verificat toate becurile cit si sigurantele, acestea lucrind, deci defectiunea este in cu totul alta parte.Am contactat un electrician(de la un service) care a verificat cele mentionate mai sus, facind si un tester in care dadea o eroare legata de senzorul de lumini ... dar in final acesta spunindu-mi ca il depaseste aceasta situatie, concluzionind ca ar putea fi doua probleme.Prima senzorul de lumini si a doua ceva legat de un anume calculator de lumini aflat undeva sub/linga blocul de sigurante din compartimentul motor.S-a ma intilnit cineva cu o asemenea problema, cunoasteti cumva vreo modalitate de remediere?Multumesc.

--------------------
Renault Megane SCE 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 02:48
Dacia