CONECTARE CASETOFON MEGANE II DIN 2003, Mufa din spate nu se potriveste
![]() ![]() ![]() |
CONECTARE CASETOFON MEGANE II DIN 2003, Mufa din spate nu se potriveste
vicentiu1975 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 December 08 From: ITALIA-TORINO ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004
- CM 851 YM
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mufa ISO(cea normala in forma de patrat)trebuie sa fie la amplificator(in spate?).
Tot acolo ai si conexiunea cu ecranul/comanda volan. Daca renunti la Cabasse(de ce faci asta?)pierzi si facilitatile astea. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
vicentiu1975 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 December 08 From: ITALIA-TORINO ![]() |
Vreau sa il schimb deoarece el (casetofonul original)nu citeste Mp3,iar faza cu modulator fm am incercat si nu imi place.Ai zis ca am ceva in spate in porbagaj,este ,,,,dar la mine magazia de cd este de fapt casetofonul in sine cel din poza,deci cel care este in bord in fata.Ai zis ca am ceva mufe in spate,inca nu am cautat,dar cum fac eu sa aduc o mufa din aia iso(in forma de patrat parca) in fata ,ca sa pot conecta cd pe care vreau sa il pun.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004
- CM 851 YM
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cablul cu mufa ISO este in spate la amplificator,la fel si restul mufelor(difuzoare+comenzi volan+display).
Daca vrei sa instalezi un alt aparat trebuie sa prelungesti instalatia din spate pana in fata la locul dorit. Parerea mea este ca este un pic complicat sa prelungesti instalatia si totusi Cabasse cu 6CD este OK. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
vicentiu1975 |
![]()
|
Am rezolvat treaba.In spate in porbagaj unde este o cutie de plastic,acolo in ea este o mufa care se va potrivi la orce casetofon ,,,sau pe aproape ,macar ea are o forma patratoasa care intra cam la orce casetofon.Am desfacut pragul de la portiere,si am adus firul( de fapt un mat de fire) si l-am adus in fata la casetofon .Gata
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004
- CM 851 YM
|
|
CristyXXL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 29 December 09 From: Resita ![]() |
Poate sa imi spuna careva daca la CD-playerul de pe megane 2, cel cu navigatie se poate pune un tub de bas, adica daca are mufa in spate dedicata pt asa ceva??
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1.6 16V 112cp
Kadjar 1.5 110cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:40 |