Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Clapeta acceleratie, cum se mentine curata

Dragos34
post 20 Nov 2011, 19:01
Post #1

You`ll never walk alone

Group: Members
From: Botosani

Ieri am schimbat radiatorul de apa si cu aceasta ocazie am desfacut filtrul de aer si furtunul care ajunge la acesta,deoarece la o reparatie de inlocuire a ambreiajului, nenea mecanicul mi-a trecut cablul la acceleratie peste acel furtun si nu era corecta pozitia lui. Astfel am observat ca acel furtun are pe interior,in jumatatea inferioara,o pelicula ca de ulei ars,dar mult mai vascos. Aceeasi pelicula am gasit-o si pe clapeta de acceleratie si pe corpul ei. Le-am curatat pe toate cat am putut si in afara satisfactiei ca aratau mult mai bine,am capatat si un plus de putere la motor,fuge simtitor mai bine ca inainte.
Va intreb:
1. era normala depunerea aceea de mizerie,avand in vedere ca de 6 ani de cand e masina la mine n-am umblat acolo(si cu siguranta nici inaintea mea)?
2. cum poate fi impiedicata?

Daca mai sunt topicuri de acest fel,cer moderatorilor sa procedeze cum considera ei cu acest post,eu am dat search inainte dar nu am gasit ceva asemanator.
O seara frumoasa va doresc tuturor.

--------------------
Renault Scenic 1,9 dCi 2001
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 07:49
Dacia