Montare trapa electrica, Cum se monteaza
![]() ![]() ![]() |
Montare trapa electrica, Cum se monteaza
r19buz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 15 December 11 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
19
1992/1.8 16v
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
ai nevoie de un plafon pentru modelul tau hatchcabck cu 5 usi.
tot plafonul tabla+capitonaj(capotonajul este esential) Nu este asa usor sa montezi trapa electrica. trebuie sa tai bucata cu gaura din plafonul pe care-l iei si sa o sudezi se plafonul tau. Tb sa o pozitionezi la fix, altfel nu merge. Mai ai nevoie de furtunele de drenaj, cele 4 buc si tb sa gauresti caroseria acolo unde ies, pt a asigura scurgerea apei. Parerea mea este sa cauti un supertinichigiu si toate piesele necesare. In plus mai ai nevoie de cablajul electric de la partea superioara, cel cu inchiderea si plafoniera si de carcasa butonului de comanda si de buton. In bord este f posibil sa ai legaturile trase, daca nu, le poti face tu, nu este deloc complicat, este vb de 2 fire. eu am facut operatiunea asta, mi-a iesit dar in cond astea. Altfel, mai bine renunti. Succes. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
eu cred ca deja a renuntat
![]() |
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
- AG15DMA
1992 1764cmc 135Cp Most Wanted
|
|
r19buz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 15 December 11 From: Timisoara ![]() |
Am uitat sa precizez ca am deja trapa la masina, ii una manuala, cred ca din aia universala. Daca am deja trapa, tre sa mai tai ceva? Nu pot sa o dau jos pe aia manuala si sa o pun una electrica?
Care ar fi pasii? |
--------------------
renault
19
1992/1.8 16v
|
|
renault19tse |
![]()
|
aceeasi pasi
![]() nu scapi de ce ti-am zis.... Trapa electrica nu are nicio legatura cu cea manuala.... trapa manuala este etansata de un cheder, trapa electrica are doar un cheder de contur, apa se scurge intr-o cuva de unde e preluata de 4 furtune si scursa. pasii sunt din plafonul pe care-l cumepri, decupezi o bucata mai mare si o pozitionezi exact in poztia de fabrica pe plafonul nou (pe care normal il decupezi la ac dimensiune dar in pozitia de fabrica) Imi pare rau daca te dezamagesc, dar studiaza bine problema. In plus de pe plafonul pe care-l iei tb sa recupereziniste suporti nituiti si niste cleme si ceva garnituri.... La mine a durat ceva, a iesit bine dar nu impecabil..... |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
r19buz |
![]()
|
Credeam ca ii mai simplu ca o dau jos si o inlocuiesc. O sa ma apuc sa caut un palfon. Trapa am gasit-o cu tot cu sine, cabluri,buton, consola cu inchidere(totul la 100ron, eu zic ca nu e mult).Mai am o intrebare se portivesc scaunele de fata de la una in 3 usi la una in 5 usi, fara sa schimb si sinele?
This post has been edited by r19buz: 12 Apr 2012, 17:39 |
--------------------
renault
19
1992/1.8 16v
|
|
renault19tse |
![]()
|
Cred ca da.
Dar nu sunt foarte sigur. Verifica prinderile totusi. |
--------------------
Renault
19&21
|
|
r19buz |
![]()
|
Scaunel se potrivesc, doar ca la cel din dreapta e decalata gaura de prindere cu cativa mm.
This post has been edited by cj98czh: 13 Apr 2012, 19:49 |
--------------------
renault
19
1992/1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:39 |