Buton oglinda laterala dreapta
![]() ![]() ![]() |
Buton oglinda laterala dreapta
mihaypmihay |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 4 GT TCE
2018 Unde dai, acolo crapa!
|
|||
cracky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 August 08 ![]() |
QUOTE(mihaypmihay @ 15 Nov 2011, 10:58) Salut, Am observat ca la megane 2 , sub oglinda laterala dreapta exista un buton. In cartea tehnica nu este nimic specificat in legatura cu el. Nu as vrea sa apas pe el si sa imi para rau, stie cineva care este scopul acestui buton ? Merci, Din cate stiu eu, sper sa nu ma fac de rahat, ala este senzorul de temperatura exterioara. Poate vine cineva cu lamuriri la sigur ![]() This post has been edited by cracky: 15 Nov 2011, 11:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
mihaypmihay |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 September 11 ![]() |
Daca e sensozul de temperatura ext, bine ca nu am apasat cu nadejde pe el. Cam ciudat sa fie montat pe oglinda laterala. Mie mi s-a parut a fi buton
![]() Asteptam poate isi mai da cineva cu parerea ![]() 15 Nov 2011, 12:18: Am gasit pe un forum de la Dacia, un nene care cumpara senzor de temp ext precizand ca e vb de cel din oglinda dreapta. Merci, This post has been edited by mihaypmihay: 15 Nov 2011, 11:18 |
--------------------
renault
megane 4 GT TCE
2018 Unde dai, acolo crapa!
|
|
Tuborgg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 July 10 ![]() |
Este senzorul de temperatura, cititi aici: http://www.reno.ro/Cum-sa-iti-fabrici-sing...ra-t199689.html
|
--------------------
Renault
Megane 2.1, 1.5 dci
Estate 2004
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Off: sa adune posturi/postari nu topicuri...
![]() On: chiar daca se apasa pe el(senzorul) cu nadejde nu cred ca va intra in interior pentru ca este bine prins in suport... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
edward_zone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 31 March 06 ![]() |
Nu este un buton.
Nu se poate apasa. Este o carcasa destul de solida. Este senzorul de temperatura exterioara. |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
S-a raspuns in postul 2 la dilema omului
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:14 |