Problema renault megane 1 turatie
![]() ![]() ![]() |
Problema renault megane 1 turatie
meint |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 November 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) 02062011030.jpg ( Size: 1.88mb ) Number of downloads: 867 |
||
--------------------
renault
megane 1
2002 clasic
|
|||
bitsu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 1 June 11 ![]() |
Salut, chestia cu relantiul si la mine creste cand scot din viteza, doar dimineata cand e motorul rece...aproximativ 5 min si cred ca e normal, dar treaba cu martorii nu stiu ce sa zic. Ai ulei la frana?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2003 Renault Megane 1, an 2003, 1.6 16v
|
|
marius2606 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 483 Joined: 16 October 06 ![]() |
Problema ca asta am avut si eu! In primul rand am curatat clapeta de acceleratie, care se desface cam greu dar cu ambitie si mai ales indemanare se rezolva(poza 1), vezi ca sa scoti bornele de la baterie inainte de a te apuca sa cureti clapeta, pentru a nu mai fi nevoie de reinitializare! Apoi am curatat senzorul de pe volanta cu putin smirghel(poza 2 si 3), asta e usor de facut! Si in sfarsit am cumparat silicon rosu pt temperaturi inalte si am incercat sa limitez la maximum scaparile de presiune aer din galeria de admisie(poza 4 unde am incercuit). Dupa cateva cicluri de functionare ale motorului de cateva zile am observat ca in sfarsit motorul meu nu mai tremura deloc, nu se mai accelereaza singur si cand i-au piciorul de pe acceleratie cade frumos turometrul la relanti. Cam asta a fost si sper sa te ajute, nici eu nu sunt mecanic dar am citit foarte mult pe forum care este de un real folos!
Attached thumbnail(s) 13032011226.jpg ( Size: 863.76k ) Number of downloads: 1095 Copie_a_13032011227.jpg ( Size: 962.18k ) Number of downloads: 1234 senzor_volanta.jpg ( Size: 315.24k ) Number of downloads: 1169 13032011226.jpg ( Size: 866.61k ) Number of downloads: 1170 |
--------------------
renault
megane
2002 coupe
- CL 10 ZCR
|
|
meint |
![]()
|
QUOTE(bitsu @ 21 Nov 2011, 09:41) Salut, chestia cu relantiul si la mine creste cand scot din viteza, doar dimineata cand e motorul rece...aproximativ 5 min si cred ca e normal, dar treaba cu martorii nu stiu ce sa zic. Ai ulei la frana? ![]() salutare.da,ulei am.e plin. QUOTE(marius2606 @ 21 Nov 2011, 12:05) Problema ca asta am avut si eu! In primul rand am curatat clapeta de acceleratie, care se desface cam greu dar cu ambitie si mai ales indemanare se rezolva(poza 1), vezi ca sa scoti bornele de la baterie inainte de a te apuca sa cureti clapeta, pentru a nu mai fi nevoie de reinitializare! Apoi am curatat senzorul de pe volanta cu putin smirghel(poza 2 si 3), asta e usor de facut! Si in sfarsit am cumparat silicon rosu pt temperaturi inalte si am incercat sa limitez la maximum scaparile de presiune aer din galeria de admisie(poza 4 unde am incercuit). Dupa cateva cicluri de functionare ale motorului de cateva zile am observat ca in sfarsit motorul meu nu mai tremura deloc, nu se mai accelereaza singur si cand i-au piciorul de pe acceleratie cade frumos turometrul la relanti. Cam asta a fost si sper sa te ajute, nici eu nu sunt mecanic dar am citit foarte mult pe forum care este de un real folos! marius,iti raman dator. sfaturile tale o sa imi fie de mare folos. acuma ramane,sa prind timp frumos,si sa ma apuc sa desfac. te rog,daca vrei,si nu te deranjez,poti sa imi dai un add la radu_2402@yahoo.com sa iti mai pun cateva intrebari legat de aceasta operatiune? multumesc. |
--------------------
renault
megane 1
2002 clasic
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(bitsu @ 21 Nov 2011, 09:41)
Salut, chestia cu relantiul si la mine creste cand scot din viteza, doar dimineata cand e motorul rece...aproximativ 5 min si cred ca e normal, dar treaba cu martorii nu stiu ce sa zic. Ai ulei la frana? salutare.da,ulei am.e plin. ![]() --------------------------------------------------------------------------------- Daca e membrana de la servofrana sparta sau supapa defecta se apasa de 7-10 ori pedala de frana(apasari rapide) doar 10 % si motorul se va opri. http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...otor&gsc.page=1 http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...ie%20servofrana Ai documentatie pe forum...Doar dai un simplu search...daca vrei... This post has been edited by jas2: 22 Nov 2011, 06:48 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
meint |
![]()
|
QUOTE(jas2 @ 22 Nov 2011, 06:46) QUOTE(bitsu @ 21 Nov 2011, 09:41) Salut, chestia cu relantiul si la mine creste cand scot din viteza, doar dimineata cand e motorul rece...aproximativ 5 min si cred ca e normal, dar treaba cu martorii nu stiu ce sa zic. Ai ulei la frana? salutare.da,ulei am.e plin. ![]() --------------------------------------------------------------------------------- Daca e membrana de la servofrana sparta sau supapa defecta se apasa de 7-10 ori pedala de frana(apasari rapide) doar 10 % si motorul se va opri. http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...otor&gsc.page=1 http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...ie%20servofrana Ai documentatie pe forum...Doar dai un simplu search...daca vrei... ok multumesc mult. |
--------------------
renault
megane 1
2002 clasic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 04:15 |