Accident, Aripa,usa,oglinda...etc
![]() ![]() ![]() |
Accident, Aripa,usa,oglinda...etc
razvan_Bv47 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 14 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002 privilege
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Laguna II faza I are un singur model de caroserie, diferentele aparand doar pe partea din spate intre modelele hatchbak si combi. Dar elementele de caroserie la care faci referinta sunt identice indiferent de echipare.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Oglinda stanga de pe o masina de UK se potriveste cu exceptia sticlei. Pe partea soferului sticla este asferica, astfel incat sa poti vedea si obiectele din unghiul mort, asa ca poti cumpara o astfel de oglinda dar ai nevoie neaparat de o sticla de stanga . Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
razvan_Bv47 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 14 June 11 ![]() |
ai cumva habar cum pot demonta oglinda ???ca ma uit ca broasca in teava...am scos partea din spate am dar nu pot sa dau chenarul oglinzii jos nustiu ce sa ii mai fac,...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 privilege
|
|
meltean |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 26 February 11 From: Suceava ![]() |
nu trebuie sa demontezi nimic s`o scoti , doar o tragi afara
|
--------------------
Renault / BMW
Laguna II 2.2dCi / 320d
2004 Initiale / 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:35 |