INTREBARE PENTRU POSESORII DE LAGUNA 2 FAZA 2, ECHIPARE NAVIGATIE CNC
![]() ![]() ![]() |
INTREBARE PENTRU POSESORII DE LAGUNA 2 FAZA 2, ECHIPARE NAVIGATIE CNC
bogdan.stavar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
Attached thumbnail(s) comanda_vocala.JPG ( Size: 421.52k ) Number of downloads: 309 |
||
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|||
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
poate te ajuta videoclipul acesta
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.912 Joined: 4 February 09 ![]() |
Clipul asta are peste 6 ani jumatate... cautam atunci orice informatii si imagini despre viitoarea masina care nici macar nu se importa in Ro... il am si eu tras pe VHS.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
am tot citit si manualul de navigatie si inteleg ca.....apesi acel buton si nu spui simplu destinatia sau numele celui care vrei sa il apelezi prin bluetooth ci spui ceva de genu "destinatia acasa" sau"suna pe michelle". Acum...daca eu am bagat in limba engleza oare va trebui sa spun in engleza? de exemplu pentru a apela vocal o persoana din agenda spun "call michelle"
foloseste cineva butonul ala? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.912 Joined: 4 February 09 ![]() |
Asteptam comentariile lui white collar
![]() Teoretic ar trebui sa spui exact cum ai setat in sistemul masinii. E ca la telefoane: daca ai memorat in telefon tata nu o sa spui daddy sau altceva... Nu au multi asa ceva. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() audiofilu nu la asta ma refer...e normal daca eu am etichetat vocal numele "tata"nu apelez vocal "dady" ci din cate am citit si vad si in clip la apelare vocala atat pentru comenzi navigatie cat si apelare bluetooth pe lg cuvantul memorat , in speta "tata"se foloseste si comanda de apelare . Adica din cate inteleg trebuie sa spun "äpeleaza tata" sau "ultimile apeluri" si tot asa. La fel si pentru comanda pentru navigatie el are anumite comenzi vocale ce le "asculta" si care initial sunt in franceza insa daca eu schimb limba se schimba si aceste comenzi prestabilite in engleza?! Bine nu e cine stie ce, si cred ca nu si-a batut nimeni capul cu asta dar ma interesa ca fapt divers sa stiu ce face ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai zis ca e masina la spoit 2 saptamani, prin urmare ai timp mai mult decat suficient sa pui mana pe manual!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bogdan.stavar |
![]()
|
pai asta e problema ca l-am citit din scoarta in scoarta si cred ca asta e varianta care o spun eu ...de aceea daca are cineva sa imi confirme.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Atunci ai rabdare si incerci cand iei masina inapoi.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bogdan.stavar |
![]()
|
pai am rabdare....astept pe cineva care are si el acest sistem de navigatie si cu bluetooth si a avut curiozitatea sa vada ce e cu butonul ala
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:46 |