Tablete, iPad vs Android, Windows, Blackberry si WebOS
![]() ![]() ![]() |
Tablete, iPad vs Android, Windows, Blackberry si WebOS
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu am incercat. In mod normal ea e imperecheata doar cu S-Penul ei mare cu care a venit in cutie. Dar in meniu ai optiunea sa bifezi folosirea mai multor SPenuri in plus fata de al ei.
Dar de ce as scoate SPenul minuscul de la Note in loc ca il folosesc pe al ei care e cat un pix normal? LE: merg folosite ambele penuri pe ambele deviceuri fara nicio setare. Poate pentru ca am bifat eu optiunea sa "imperechez" tableta cu telefonul, sa vorbesc la telefon si sa dau mesaje de pe tableta, etc. This post has been edited by Andy_ACS: 28 Oct 2020, 08:29 Attached thumbnail(s) 20201028_082458.jpg ( Size: 3.3mb ) Number of downloads: 429 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Foarte tare solutia.
Sa le stapanesti sanatos 5600lei , cam mult pt mine |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Multumesc!
A fost putin mai ieftina ca e Wifi Only (de la eMag am luat-o) |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sincer să fiu nu prea înțeleg de ce să dai atâta amar de bani pe un dispozitiv când deja la dimensiunea aia de ecran ai la dispoziție laptopuri cu sisteme de operare mai prietenoase decât Androidul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Eu nu inteleg de ce presupui ca nu am laptop sau de ce crezi ca avem toti aceleasi preferinte 🙃
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu n-am presupus că n-ai avea laptop. Altceva am zis și anume ce nu înțeleg eu.
Bineînțeles că avem alte preferințe și e foarte bine că încă avem ce alege. Ce vreau să spun este doar că mi se pare prea mare și prea scumpă. S-o folosești sănătos! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Am trecut la iPad Air 4. Il am de o saptamana. Ca HW e aproape la toate capitolele sub Galaxy S7+. Mai putin procesorul A14 pe 5nm care e cel mai bun din lume la ora actuala.
Si totusi ca experienta in utilizare e peste S7+. Pur si simplu m-am convins a nu stiu cata oara ca Androidul pe tablete nu e OK. Aplicatiile arata de multe ori ca o aplicatie de telefon marita artificial pe un ecran mare. Stai pe tableta in landscape si lansezi o aplicatia dinasta “neoptimizata” si apare portrait. Enervant. La iPad cam totul e ok. Mai am si Macbook Air M1, se integreaza mai bine cu iPadul. La telefon inca nu trec pe iPhone, desi daca la urmatoarea generatie rezolva cateva chestii care nu imi convin nu exclud varianta. Concluzie - recomand iPad Air 4. Mai ales la putin sub 2700 lei cat l-am prins la o oferta Altex. |
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Andy, la banii aia iei laptop ... si face mai bine orice decat o tableta, eu la tablete nu le-am mai vaxut rostul de vro 8 ani incoace ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 561 Joined: 24 January 17 ![]() |
Nevoile tale nu sunt universale.
Tabletele își iau încă rolul lor. Dpmdv sunt extrem de versatile pe conținut media, portabilitate, greutate, etc. Și da, am și ultrabook de 1.2 kg și 13.3 inch. Nu se compara, nu au același scop. |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
@cj98czh: are si touchscreen-ul farmecul lui, e mai intuitiv, mai ales pentru copii. Nici macar un ultraportabil convertibil nu e la fel de comod de utilizat ca o tableta.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
nevoi si nevoi ... dpmdv tableta este de domeniul trecutului ... si nu ii vad un viitor ... dovada si scaderea drastica la vanzari ..
This post has been edited by cj98czh: 6 Apr 2021, 07:51 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dizzy |
![]()
|
Tableta e plăcut de utilizat in pat, pe wc, pe canapea, conținut multimedia, etc.
Mai vezi un YouTube, mai in Netflix, etc. Vânzările sunt in scădere pt că cine voia, și-a cam luat. Acum ești pe faza de schimbare dispozitive vechi, mai iei pt copii, etc. Nu prea am inteles rolul Tabletelor de 13 inch, 15 inch, etc. Singurul pe care il apreciez e Microsoft Surface care e mai degraba un laptop decat o tableta This post has been edited by dizzy: 6 Apr 2021, 09:47 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca ai buget limitat, iei doar un laptop ca sa acoperi toate nevoile. Dar tableta este magica la browsing, multimedia, stat in pat sau pe canapea.
Eu am un laptop foarte usor, portabil, bateria tine extraordinar, dar nu e comod ca o tableta in cazul in care vrei sa il utilizezi in pat sau pe canapea. |
--------------------
-
-
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Cum spunea CJ, e chestiune de preferință și nevoi. Am donat tableta unei nepoate, nu o foloseam. Deși stătea bine la performanță. Am cumpărat-o pentru că am avut impresia că e un plus, la capitolul multimedia, față de telefon. Realitatea s-a dovedit alta: tot ce pot face de pe telefon, fac de pe telefon, ce nu, de pe laptop. Nișa numită tabletă nu a funcționat la mine.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Merg(eam) destul de mult cu trenul, cel putin intre Bv si Ct si (mai ales) intre Bv si Buc prefer(am) trenul, deci Netflix e baza! Chiar daca ma caram si cu leptopul dupa mine si aveam si telefonul la indemina, tot de tableta ma foloseam. Intre timp mi-a disparut tableta (cred ca mi-a sutit-o cineva de pe masa, la pensiune) si ma descurc cum pot cu leptopul si cu telefonul. Tre' sa recunosc ca-i duc lipsa tabletei citeodata.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
acipri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 18 December 19 ![]() |
asa, ma scuzati va rog ...
![]() This post has been edited by acipri: 6 Apr 2021, 14:07 |
--------------------
Dacia
Logan
2018
- bn-14-tx*
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Cool! Tesla Model 3 style 😜
|
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(acipri @ 6 Apr 2021, 10:40) Asta, spre exemplu! Plm, e sub 50 de iepuri si are mai mult decit iti ofera ditamai tabletoiu' ala... This post has been edited by Marty: 6 Apr 2021, 14:07 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
- Sistem de operare Windows Ce 5.0;
- Suporta card de mare capacitate micro sd pana la 32GB; - Ecran TFT 7 inch cu touchscreen rezistiv; Hai bai Marty .... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 6 Apr 2021, 14:08) Bre, este mai multe aspecte:1. E primul aparat care mi-a iesit in cale, sigur sint altele mai bune si/sau mai ieftine; 2. E o solutie clar superioara tabletei aleia imense; 3. Daca-i recomand vreo scula pe la vreo 4-500 de euro, dubleaza valoarea masinii. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si cu Allview-ul ala pus de el i-a dublat valoarea ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
Vreo recomandare de tableta de 10" mai eftineaua? Nu-mi trebuie pentru jocuri, mai mult pentru Netflix si cursuri onlain. Am gasit niste Lenoave, TB-X505 la vreo 600 si TB-X606 la vreo 800. Sint ok astea sau aveti alte recomandari?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io ma uitam la asta, fix pentru cursuri online si ceva joculete pentru fie-mea: https://www.emag.ro/tableta-yotopt-g12-quad...b/pd/D9H2M0MBM/
Da' nu pot s-o recomand, ca n-am butonat-o deloc. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
Pare un pic butucanoasa, dar ca performante e miez. Ai idee daca se vede bine-n soare?
L.E.: Ma mai uitam la un TAB A7, da' asta e mult mai ok si mai ieftina. 22 Jul 2021, 16:07: Bobule, daca tot mi-ai deschis apetitul pentru chinezesti... This post has been edited by Marty: 22 Jul 2021, 15:07 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Belea, arata si mai bine pe hartie.
EDIT: niciuna din astea doua n-ar trebui sa se vada bine in soare direct. Sau ma rog, eu inca n-am vazut un ecran IPS in care sa bunghesc ceva fara sa-i tin "cozoroc". Dar taman pentru ca are macar un IPS, nu un "ecran de sticla", chinezaria gasita de tine ar trebui sa aibe un ecran mai bun decat chinezaria pusa de mine. This post has been edited by tatabobu: 22 Jul 2021, 15:18 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
Avantajul chinezariei tale e ca stie 4G, avantajul alei mele e ca e HD (4G-ul costa vreo 70 de lei in plus) si ca are mai multe review-uri, imensa majoritate fiind laudative.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
De vreun an, juniorul folosește Kruger Matz 10.1
În media și diverse aplicații, merge brici. E subțire și chiar arată ok. Nu pare chiar ca o chinezărie ieftină. Eu am dat vreo 750 ron pe ea, acum văd că e pe la 800. This post has been edited by Avani: 22 Jul 2021, 21:18 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Jul 2021, 14:44) Vreo recomandare de tableta de 10" mai eftineaua? Nu-mi trebuie pentru jocuri, mai mult pentru Netflix si cursuri onlain. Am gasit niste Lenoave, TB-X505 la vreo 600 si TB-X606 la vreo 800. Sint ok astea sau aveti alte recomandari? 606 are jr cel mic. Trage de ea de o rupe și merge brici. Și e foarte rezistentă la scăpări pe jos... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:40 |