Tablete, iPad vs Android, Windows, Blackberry si WebOS
![]() ![]() ![]() |
Tablete, iPad vs Android, Windows, Blackberry si WebOS
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Se pare ca de azi a aparut Asus TF300 la iemag... Asteptam cu nerabdare aparitia TF700...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu astept cu interes tabletele cu Win 8.
La cum se misca pe "leptoc" promite destul de mult. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Alea de trebuie musai să fie de la quad în sus, 1G ram numai pentru s.o. și minim 10G pentru stocare?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 16 May 2012, 08:47) Si-a luat un coleg un Huawei MediaPad. Mi s-a parut destul de competenta. Dupa ce am mai citit putin, am decoperit ca oringiu are exact aceeasi tableta sub numele de Tahiti (un mic review aici) M-ar bate gandu' ![]() up ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
@Kum
Precizeaza la ce vrei sa folosesti tableta, intai. Are 3G, care costa destul, si s-ar putea sa nu folosesti. Si atunci de ce sa cumperi? Exista tablete care merg cu stick USB, iar RDS are cu 15 lei/luna stick cu internet (acoperire nationala slabuta, insa in Bucuresti te rezolva). Ecranul e bun. Rezolutia mare, dar o vei folosi? Memoria e suficienta, si la limita maxima la ora asta. Daca vrei sa folosesti si GPS-ul, verifica daca exista programe penrtu rezolutia ta ( exista versiuni pentru diverse rezolutii, functie de ce program utilizezi). Probabil ca stii, exista si tablete ieftine, la 5-6 milioane, cu care poti intra pe net, citi, scrie mail, une jocuri, etc. Insa principalul lucru e la ce o vei folosi. Si daca diferenta de pret e justificata daca o iei de la Orange, si nu la liber. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu stiu altii cum sunt, dar eu unul nu prea as servi tableta cu ditamai stickul infipt in ea. O iei cu 3G si bagi cartela direct in ea si ai rezolvat problema.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
DragosP |
![]()
|
@kum: Mie 3g pe tabletă mi se pare tichie chelului. Am oricând posibilitatea de a mă da la nevoie pe net prin wi-fi legângu-mă la hotspot-ul telefonului. Asta dacă evident nu am alt wi-fi la îndemână.
Ecran cam mic, rezoluție bunuță. Ca gps e însă excelentă la dimensiunea aia de ecran, d'aia mi-am luat și eu aia de 8". "Navigonul" merge de sfârâie la rezoluția aia. Succes. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, io am si net de la RDS, deci 3G-ul e un must pentru ca intentionez s-o folosesc la birou, unde nu prind nici un wifi (politicile de securitate ale firmei nu-mi permit sa navighez oriunde). Mai ascult un DI-Radio, deci sa iau net de la telefon nu prea m-as incumeta. O gasisem la 850 de RON cu 3 luni vechime (deci inca 21 de luni garantie), da' tovarasu' respectiv nu e de acord cu verificarea coletului
![]() This post has been edited by kum: 8 Jun 2012, 14:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Iar cauti sehajuri?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Pai m-am cam saturat sa tot cumpar noutati si dupa catva timp sa mai valoreze cucu. Wii-ul m-a costat prin 2008 parca (cu a doua telecomanda si inca un joculet) vreo 300 sau 350 de euro. PSP-ul (luat prin 2006) iar m-a costat o carca de bani. PDA-ul a fost vreo 12-13 milioane prin 2006. Ipod-ul lu' fiu-meu inca vreo 250 sau 300 de euro. Xbox-ul la fel, tot vreo 350 de coco.
Toate noi. Ia fa matale o socoteala cam cat am dat pana acum si cam cat fac ele acum. Si nu am pus telefoanele, TV-uri, scule, lectoape... Am luat placa de sunet cu 70 de euro de la greci, boxele cu 100. Am luat pe ambele fix 3,5 milioane, adica cca. 75 de coco. Dupa doar 1 an si ceva, maxim 2 de folosinta. Asa ca lasa sa mai ia si altii noutati. ![]() This post has been edited by kum: 8 Jun 2012, 15:53 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Markos |
![]()
|
Pai orice gadget de-asta se devalorizeaza rapid, se stie.
This post has been edited by Markos: 8 Jun 2012, 15:56 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Pai stiu. Numa' ca pentru mine tableta ar fi un moft, asa ca nu-s dispus sa dau o carca de bani pe ea. Daca era ceva necesar imi luam aipad
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
continuarea.
dupa ce pitzi a renuntat la ipad pt samsung tableta, saptamana asta am aflat ca galaxy 3 ii vine pe 14, da primeste husa si nu stiu ce cadou pt intarziere. de abia asteapta sa isi sincronizeze totul intre tableta si telefon. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Merge Windows pe ea?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
DragosP |
![]()
|
Decât dacă-i sudezi diferențialul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 8 Jun 2012, 13:29) Mie 3g pe tabletă mi se pare tichie chelului. Am oricând posibilitatea de a mă da la nevoie pe net prin wi-fi legângu-mă la hotspot-ul telefonului. Asta dacă evident nu am alt wi-fi la îndemână. Singura treaba naspa e ca daca faci WiFi Hotspot cu telefonul, se duce bateria de nu-i adevarat. Si in final cauti o priza sa bagi telefonul....si intr-un anume fel devii wired. Caz in care tre sa stai cu tableta numai in raza telefonului pe care nu poti sa-l misti mai mult decat permite firul de la incarcator. Are si 3g-ul de pe tableta rostul lui.... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 8 Jun 2012, 17:24) Pai stiu. Numa' ca pentru mine tableta ar fi un moft, asa ca nu-s dispus sa dau o carca de bani pe ea. Daca era ceva necesar imi luam aipad ![]() Pai este motorola xoom 2 in oferta la altex la 890 lei cu abonament colibri de 20 euro. http://www.altex.ro/tableta-motorola-xoom-...ual-core-1-2ghz This post has been edited by ady77: 8 Jun 2012, 22:07 |
--------------------
|
kum |
![]()
|
Baa mediocrule
![]() Pai huaweiu' asta e si mai ieftin la oringi daca fac un abonament din ala de 20 de euro tahitix.jpg Ideea e ca nu vreau sa ma mai leg la cap cu inca un abonament, ca le mai dau la aia inca 480 de coco in doi ani. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Mi-am comandat ieri asta: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab..._p3100-4543.php
Am luat cu 3G pentru ca am putut sa imi iau un sim de date pe acelasi abonament pe care il am, pentru o suma lunara neglijabila (ceva in genu la 2 euro). Am vrut 7 inchi pentru ca e mai usor de carat. As fi luat 7.7, dar era cu vreo 150 de euro mai scumpa.. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat si eu dupa o tableta dar la 7 inch chiar ca te chiombesti in ea! Nu vad nimic. Tre' sa ma uit dupa una cu 10 inch. si nu ca porcu' de scumpa -gen galaxy sau ipad-.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
daca galaxy s2 e suficient de mare la 4 inci, note e considerat foarte mare, atunci o tableta de 7 sigur e mai buna. E un compromis intre portabilitate si uzabilitate (sic) insa fiecare cu ce-l coafeaza mai bine. Daca era de 10 era probabil ipad2.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(kum @ 8 Jun 2012, 14:00) ... O gasisem la 850 de RON cu 3 luni vechime (deci inca 21 de luni garantie), da' tovarasu' respectiv nu e de acord cu verificarea coletului ![]() Am vorbit cu colegul Ipiq (ca-i din acelasi catun cu respectivu') si s-ar putea sa rezolvam problema ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Am o Allview Alldro 2 Speed HD si, deocamdata, nu am ce sa-i bag de vina...
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 25 May 2012, 21:12) Mi-a venit adaptorul usb, ceva în genul celui postat de Liviu, doar că e de la micro-usb la usb normal. Acu' mă uit la poze direct de pe stick, i-am pus o tastatură de la Xtreamer, un stick 3g. Ce mai, o nebunie! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(kum @ 10 Jun 2012, 20:13) Am vorbit cu colegul Ipiq (ca-i din acelasi catun cu respectivu') si s-ar putea sa rezolvam problema ![]() ![]() curier.jpg ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 09:45 |