Tablete, iPad vs Android, Windows, Blackberry si WebOS
![]() ![]() ![]() |
Tablete, iPad vs Android, Windows, Blackberry si WebOS
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce adaugi?
Daca iei legatura cu bijnitarii care au diverse anunturi gen comenzi saptamanale sua o sa vezi ca aia ocolesc taxele vamale contra unui comision mai mic. Transportul, daca ai rabdare si comanzi mai multe produse, costa nimic. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 25 Mar 2012, 17:58) Depinde. La unele lucruri, chiar cu livrare prin curier rapid + taxa vamala + TVA ajungi mai ieftin decat daca ai lua din Romania. Dar evident, cel mai ieftin iesi daca te duci tu acolo si cumperi, evitand astfel alte costuri. Sau daca iti aduce cineva. Oricum Liviu are dreptate, e bine sa te uiti prin europa. De exemplu tot ce tine de instrumente muzicale gasesti pe Thomann.de cu tot cu transport la un pret mult mai mic decat orice alt magazin de la noi. E bine sa te uiti si sa cauti, asta e adevarul. Dar cand diferenta e doar 100-200 RON, nu stiu daca merita bataia de cap. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cică se încinge cam tare noul iPad
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ca tot e topic de vs.
una bucata piti, fun apple, isi ia tableta samzung. cica e mai buna la vizionat filme, are flash, mai multe aplicatii free, book readerul e mai user friendly si ecranul mai luminos, se vede mai bine. a avut si husa inclusa la oferta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
au aparut playere video foarte bune si pentru aiped.
unde 'suge' la greu minunatia lui stiv este imposibilitatea de a baga continut in ea direct, ori ca o dai prin itunes, ori ca o tai prin dropbox sau restul, tot iti trebuie un calculator adevarat. |
--------------------
White Star
Titanic
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Detin de ceva vreme (vreo 4-5 luni un Samsung Galaxy Tab P7500, pana acum imi place jucaria ... si cam de cand o am laptopul someaza ..
This post has been edited by cj98czh: 19 Apr 2012, 20:29 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai postat de pe ea cumva?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai degrabă de pe Htc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Uite ca pana la urma m-am ales si eu cu o tableta. M-am decis la un p7310 (galaxy tab 8.9 wifi) pentru dimensiunea perfecta pentru o tableta (in opinia mea).
Trebuie sa recunosc faptul ca sunt un pic dezamagit de platforma tegra2. Sincer nu ma asteptam sa aiba bugurile pe care le are. Oricum, trecand peste lipsa unui decodor video competent si peste framebufferul care e "blocat" in optimizare in modul portrait, tableta este super. Am incercat deja vreo 4 rom-uri si am ajuns la un honeycomb 3.2 customizat care merge excelent. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-a apărut ICS-ul pentru ea?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
Oficial inca nu.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu nu-l întrebam pe Liviu de oficiale bre.
![]() El, dacă vroia oficial, își lua iPad. @Liviu: de unde, care și cât? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Exista ics compilat din surse. Problema este ca nu exista drivere pentru camere si nici pentru accelerometru. Si peste asta mai sunt niște probleme cu driverele video. Oricum, din punct de vedere functional, honeycomb nu e mult in urma ics așa că așteptat un release oficial pe care sa il customizez.
20 Apr 2012, 13:15: Am uitat sa dau răspunsul la cat si de unde:-) 1650 evomag This post has been edited by Liviu: 20 Apr 2012, 12:15 |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu-s lămurit Liviu: gps are?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
are, are .... si inca unul foarte competent.
21 Apr 2012, 13:57: Uite, cam asa ...SC20120421_135109.jpg ( Size: 290.83k ) Number of downloads: 390 This post has been edited by Liviu: 21 Apr 2012, 12:57 |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce folosesti pentru navigare?
Gmaps, igo, navigon? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Pai nu navighez cu tableta.
Dar asa, ptr fun .. am pus sygic pe ea. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Păreri despre "ACER Iconia Tab A100"?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
am testat eu unul. se misca relativ modest.
e mai scump ca un archos gen9 si se misca similar, sau mai prost. |
--------------------
White Star
Titanic
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-a placut un Asus cum se misca, varianta cu Tegra 2. Comparat cu Galaxy Tab-ul 10.1 de langa era mare diferenta.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
ca tot e vb de asus, are cineva asus prime?
mi se pare ciudat ca desi se misca cel mai bine in meniu/jocuri fata de toate android-urile, in browser e mai varza decat samsung n8010, care e dual core. agata la zoom in/out, la scroll... eram curios daca e din cauza versiunii de ICS (o versiune mai noua) sau "asa face toate" This post has been edited by herculane: 26 Apr 2012, 18:04 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ceva pareri despre galaxy tab 7.7?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
Scumpă.
Vrei neapărat 3G sau Samsung? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
3G da, samsung nu neaparat. E practic pe acelasi pret cu 10.1 sau 8.9, insa celelalte nu au amoled si sunt un pic mari, dupa parerea mea.
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
Mie de ex îmi place Archos-ul ăsta, la care dacă vrei musai îi poți pune și 3G.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Io astept sa apara Asus Transformer Infinty....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
neumann |
![]()
|
problema e ca ipad2 e muuuult peste galaxy tab 10.1 (care m-a dezamagit). Numa ca ipad2 e vro 600 epuroi versiune 3G, deci cred ca ma linistesc. Nu am dat inca de un 7.7 sa-l testez, poate e suficient de rapid si are ecran suficient de bun - toti il au doar cu comanda.
|
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:27 |