GRILAJ METALIC KANGOO
![]() ![]() ![]() |
GRILAJ METALIC KANGOO
adytym |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
|
||
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|||
Stefi_R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
Buna,
Daca mai e de actualitate, Kangoo-ul meu e dotat cu asa ceva, numai ca sunt din Sf.Gheorghe. Spune-mi cu ce te pot ajuta? Sa-i fac o poza si sa-l masor? Numai bine. |
--------------------
Renault
Kangoo 1.5 dci 80CP Privilege 2002 fara AC
- CV99DIA
|
|
Opelino |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 7 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Si Kangoo-ul meu este de 5 locuri, 2 usi laterale, si inca 2 usi in spate. In talon este trecuta astfel: - Categorie: autoturism - Caroseria: AF vehicul cu utilizare multip Masina e din 2005, luata de la Renault de noua, din Bucresti. Nu am mai auzit de astfel de cerinte pana acum la RAR. Pana la urma...ai reusit sa treci de RAR? |
--------------------
Renault
Kangoo Expression 2
- B-66-ZAR
2005 DCI - tractorasul economic!
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
ii din martie sau mai anul asta , a fost cica un caz in care a decedat vreo unu din cauza lipsei acelei protectii in timp ce transporta ceva si astia repede sau sesizat si au impus aceasta treaba, oricum nu mi se pare ok, daca mergi la reno si cumperi un kangoo nou fara acest grilaj cum il inmatriculeaza ca nici unul nu are asa ceva. ii o aberatie , in primul rand pentru ca ii masina de persoane, ca pana la urma si eu am un hatchback si ii aceasi treaba ca si kangoo, pana la urma am decis si ii facem unul dupa un model original si asta e, in talonul spaniol ii trecuta ca mixt deci si autoutilitara, probabil cand ai luat-o tu nu erau regulile astea.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
ognean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 11 March 10 ![]() |
Salut,
Si eu am un Kangoo cu 5 locuri, 2 usi fata + 2 usi spate. L-am adus anul trecut din Gemania si l-am inmatriculat fara ca cei de la RAR sa-mi ceara asa ceva. Mi se pare aberant. Daca e, intradevar, o regula noua, ar trebui sa ceara acelasi lucru si pentru autoturismele de tip "hatchback" si "break", sau a caror bancheta din spate se poate rabata pentru a mari capacitatea de transport marfa. Poti sa duci masina la un alt sediu RAR (alt judet sau oras). Poate acolo nu o sa-ti ceara asa ceava. |
--------------------
Renault
Kangoo
- MS-09-UFD
2004 / 1.2 16V
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 April 11 ![]() |
Pai ala daca a murit ca i-a cazut marfa in cap ,inseamna ca nu a asigurat-o corespunzator. Pe stalpii laterali pe interior sunt niste gaurele iar in ele daca nu ai spatiile de depozitare din platic ,se pun niste carlige cuparate de la ( Hornbach etc.) pentru fixarea marfii. Oricum nu am mai vazut plasa metalica la Kangoo decat la Doblo.
Sfat: Ia-ti plasa de nailon neagra si bricoleaza putin:D |
--------------------
Renault
Kangoo
- B-02-MLL
2008 Expression
|
|
adytym |
![]()
|
am confectionat unul si a fost omologat, cica se omologheaza la bucuresti, ii fac astia poze si le trimit acolo.
au un tabel pentru diferite modele si c-am trebuie respectat( dim teava, prinderi, cate bare trebuie pe orizontala , pe verticala) nici macar astia la reno nu au asa ceva care sa corespunda cu cerintele lor. |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Ai facut grilajul din metal?
cel putin eu asta inteleg ! la a mea este din material textil se ruleaza ,se poate modifica locul de prindere si alte chesti d'astea ! |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 April 11 ![]() |
Salut baciudibaciu , imi poti trimite si mie cateva poze cand ai timp cu plasa ta..pentru ca vreau sa-mi pun si eu ... ne auzim pe pm.
|
--------------------
Renault
Kangoo
- B-02-MLL
2008 Expression
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alexgabriel26 @ 23 Sep 2011, 23:27) Salut baciudibaciu , imi poti trimite si mie cateva poze cand ai timp cu plasa ta..pentru ca vreau sa-mi pun si eu ... ne auzim pe pm. Din nefericire am avut parte de niste evenimente mai putin fericite ,ce m-au tinut departe de pc.Acum am revenit printrev oi si incerc sa mai citesc si mai ales sa raspund. Plasa are forma unui trapez si are urmatoarele dimensiuni : L -baza mare = 1320mm , l= baza mica 1110 mm si h = 520 mm . Este din material textil cauciucat-cred deoarece este foarte maleabila,prinsa pe doua tevi-cred cu niste "urechi din material plastic pentru a putea fi agatata-sus si doua chingi cu intinzatoare jos . Am facut si cateva poze care sper sa te ajute .Daca nu te -ai /te-au edificat suna-ma :0744280320 Attached thumbnail(s) B__Medium_.jpg ( Size: 81.55k ) Number of downloads: 693 A__Medium_.jpg ( Size: 83.05k ) Number of downloads: 747 Image007__Medium_.jpg ( Size: 82.26k ) Number of downloads: 749 |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
DieselDSL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 10 December 11 ![]() |
Stiu si eu de existenta acestei plase, dar nu am avut ocazia sa pot cumpara. Stie cineva? Multumesc.
|
--------------------
Renault
Kangoo
- TM
2000/1,9D
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
Eu am luat masina cu acest accesoriu . Depinde de model,an si mai ales de dotari !
|
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
andrey86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 January 12 ![]() |
DieselDSL am eu plasa de vanzare , este exact ca cea din pozele lui Baciudibaciu .
18 Jan 2012, 23:51: asa este montata , este originala ...eu nu o folosesc si sta aiurea . This post has been edited by andrey86: 18 Jan 2012, 23:51 Attached thumbnail(s) DSCN1227.JPG ( Size: 4.83mb ) Number of downloads: 682 |
--------------------
renaut
kangoo
2004
|
|
DieselDSL |
![]()
|
Frumos, pret? contact? Vine prinsa de carligele unde se ancoreaza marfa sau de suportul de la bancheta? Scuze ca nu am mai intrat aici de ceva vreme. sergiu.electrik@yahoo.com
This post has been edited by DieselDSL: 12 Feb 2012, 09:42 |
--------------------
Renault
Kangoo
- TM
2000/1,9D
|
|
DieselDSL |
![]()
|
Pt Sacalo. Eu doresc sa cumpar, nu am de vanzare. Nu pot sa-ti raspund decat aici.
|
--------------------
Renault
Kangoo
- TM
2000/1,9D
|
|
Sacalo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 January 08 ![]() |
Am inteles, multumesc de raspuns, are cineva de vanzare plasa aceea? si as mai fi interesat de polita spate, daca aveti dati-mi un pm sau aici , ms.
|
--------------------
DACIA
1310
- cj 09 ndg
1985
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
Cred ca un tapiter auto bun poate sa faca aceasta plasa .
Polita spate se poate si ea confectiona ! |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:21 |