cod cd player cu navigatie, cod cod
![]() ![]() ![]() |
cod cd player cu navigatie, cod cod
mihhai |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Foto_0292.jpg ( Size: 57.07k ) Number of downloads: 526 |
||
--------------------
renault
laguna 3
2014 pisi 318i cabrio '97 1.8i
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Subiectul cu obtinerea/introducerea codului este fregvent discutata.
http://www.reno.ro/Cod-casetofon-auto-t190981.html http://www.reno.ro/Cod-casetofon-Laguna-t51168.html Scoate-l afara si posteaza photo poate te ajuta cineva. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Fa o poza cu seriile playerului.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
mihhai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
laguna 3
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Incearca codul 8081.
Respecta procedura de introducere corecta. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
mihhai |
![]()
|
spune si mie te rog cum dau ok-ul cu butoanele de langa volan? ms mult...
|
--------------------
renault
laguna 3
|
|
espacern |
![]()
|
Apasa pe butonul de sub comanda.
Nu ai citit celelante topice(link-uri)? Vrei"mura in gura"cand este totul explicat pe larg. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
mihhai |
![]()
|
scuze... tocmai acum citeam si celelalte topicuri... merg acum la masina sa caut butonul triunghiular... ms mult...
14 Sep 2011, 20:34: gata, acum vin de la masina. a mers, e ok. ms mult pt ajutor. sincer, habar nu aveam de axistenta acelui buton acolo, jos. acum l-am gasit. ms mult inca odata si o seara buna. This post has been edited by mihhai: 14 Sep 2011, 20:34 |
--------------------
renault
laguna 3
|
|
espacern |
![]()
|
URA!
![]() @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
mihhai |
![]()
|
salut espacern! am vazut pe alt topic cum ai ajutat pe cineva cu datele complete despre masina sa, cand a fost cumparata, unde, etc. daca te rog, imi poti oferi si mie aceleasi informatii despre o laguna 2007? iti dau seria sasiu? (vf1kg4vba38088078). ma intereseaza in principal modelul cutiei de viteze, fiind automata, si am aflat ca sunt 2 modele de cutii automate la laguna. as vrea sa-i verific uleiul la cutie, si trebuie sa stiu modelul, pt a afla cat ulei, ce filtre, etc. oricum, daca ai acces si la alte date despre masina, as fi recunoscator, masina fiind adusa din germania si sincer habar nu am ce nivel de echipare are, neavand scris nimic nici pe usita torpedou, nici pe placuta ovala... am incercat sa-ti dau pm dar se pare ca la contul meu nu am acces la asta. oricum, ms chiar daca se poate sau nu sa ma ajuti.
|
--------------------
renault
laguna 3
|
|
espacern |
![]()
|
Ai PM!
|
--------------------
.
.
- .
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
navigatia are cod? eu am o laguna 2 initiale paris cu navigatie an 2006 si nu am nici un cod nici la cabase nici la navigatie? ma poti ajuta ca daca raman fara curent...e nasol...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:08 |