Becuri de ceata folosite ca becuri de pozitie, Sunt triple diferite?
![]() ![]() ![]() |
Becuri de ceata folosite ca becuri de pozitie, Sunt triple diferite?
gabelu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 June 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
Luxe privilege 2007
|
|||
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Da, ultimile au venit cu configuratia asta din fabrica. Exista colegi de pe forum care si-au modificat configuratia veche trecand la cea noua. Nu stiu sa-ti dau acum vre-un link.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Nu ai cum sa treci de la configuratia veche la cea noua decat daca schimbi modulul de becuri. Colegii au mutat frana jos pe lampa de ceata , si ceata sus pe frana:)
|
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
gabelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 June 08 From: Iasi ![]() |
Eu cred ca au renuntat de tot la ceata ... frana e sus iar pozitiile le-au mutat jos. cu tot cu frana. Poate e careva care si-a facut...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
Luxe privilege 2007
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Am am facut schimbarea si nu am renuntat la ceata, am schimbat modulele de becuri.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:07 |