Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

schimb pivoti renault master 2006 dci 120, recomandarisalut....am o nelamurire

formotion
post 23 Oct 2011, 22:19
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: bucuresti-militari

salut.am o nelamurire .vreau sa schimb doar pivotii la un master 2006 si inferiori si superiori si 50% imi spun ca sa schimb basculele cu totul iar 50% doar pivotii prin presa....mentionez ca am un prieten cu acelasi tip de masina si a schimbat doar pivotii a pus lamforder si imi tot povestea ca abia ia scos si abia abia au intrat in bascule cei noi incalzind basculele f f greu.dupa o saptamana in mers fara gropi sau ceva asemanator trosc si volanul spre stanga sa tras ca sa constate ca o iesit pivotul din dreapta inferios jumatate din bascula .cica nu a iesit chiar tot...sa dus usor cu ea si a sudat marginea pivotului de marginea basculei....ce imi recomandati de ce credeti ca a iesit pivotul caci ma batea gandul sai schim separat .basculele fiind f scumpe.....multumesc

--------------------
Renault Laguna 2011 2.0dci 131cp fap
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MaLyTyOsU
post 26 Oct 2011, 20:48
Post #2

Membru Ascuns

Group: Members
From: bucuresti - rahova

se poate schimba si pivotul separat.in general locasul pivotului tine cam la doua schimbari.dupa se poate ''olari''.daca nenea ''cofetaru'' a incalzit si a batut pana ia sarit smaltu normal ca nu a mai tinut acolo.se pune bascula la presa hidraulica pe o camasa,cilindru sau orice altceva care merge acolo si se apasa in pivot.stima!

--------------------
Dacia Logan - 15-B- 9080 2006
-Geometrie Roti 3D-Incarcare freon-
- Service Roti - Indreptat Jante -
- Auto Augusta-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 11:41
Dacia