Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ce sa aleg intre 1.9 DCI 120CP si 2.2 DCI 150CP ?

mendooza
post 1 Nov 2011, 17:34
Post #31

Membru incepator

Group: Members

@ pishky: Mda... Impecabila masina ta... nimic de zis.

Am sa revin vineri cu amanunte din punctul de vedere al conditiei generale in care se prezinta masinile si am sa le conduc.

Inca sunt intr-o mare dilema... Ramane de vazut si pretul cu care as putea sa le achizitionez.

Cu stima.

--------------------
Renault Laguna II 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
renodood
post 1 Nov 2011, 21:27
Post #32

Sofer dement

From: Bucuresti

Eu as zice sa spui pas la amandoua, una are probleme destule, iar cealalta nu prea are dotari.

Vezi linkul dat de audiofilu, gasesti destule asa.

--------------------
Renault Laguna 2 Grandtour 2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
+
pishky
post 1 Nov 2011, 21:42
Post #33

rca Naspa

From: Constanta

offtopic

eu am dat 8000 euro pe laguna mea in februarie (2011)

2.0 dci - 173 cp, nivel de echipare Initiale Paris (maximul adica)
si avea 134.000 km (133.800)

deci daca le scoti undeva la ~3000 - 3500 eur si ai bune aptitudini de mecanic - merita sa te gandesti, altfel par terfelite ambele intradevar.

--------------------
Reno, dizel, ca nu-mi permit o benzina
+
audiofilu'
post 1 Nov 2011, 21:53
Post #34

Membru autentic

Intre a ta si a mea nu cred ca e nici o diferenta de echipare desi tu ai Initiale (se cunoaste ca e adusa de afara) iar a mea e "doar" LuxDynamique (dealtfel singura echipare pentru aceasta motorizare) insa echipata full.
Nici una nu are navigatie asa ca nici a ta nu e full.
Revenind la oile omului, nu cred ca se va da vreuna cu banii astia, sa fim seriosi, ai folosit o figura de stil insa in linkul pus de mine i-am aratat preturile la masinile similare ca an si motorizare, are de unde alege. Desigur, tentatia de a lua una din cele doua e mare pe principiul ca deja le-a vazut in realitate si si-a facut o impresie, sint sigur ca in inima lui are deja o optiune dintre ele. Mai departe orice sfat nu cred ca-l poate ajuta deoarece o masina nu se cumpara dupa indicatiile de pe forumuri.
De regula dieselul e fugarit mai mult ca sa-si amortizeze investitia, mai bine te orientezi la benzina, nu e de speriat si poti gasi un motor bun, fara turbina asadar mai sigur.

--------------------
Renault Laguna 2.0T 2005
+
mendooza
post 2 Nov 2011, 00:01
Post #35

Membru incepator

Ca orice masina de firma este "masina de firma" deci nu a ta; deci firma plateste daca pica ceva; deci nu te prea intereseaza; deci gropile sunt prietenele tale si tot asa...

Am avut masina de firma si de ce sa nu recunosc nu am menajat-o deloc, nu mi-am batut joc de ea; este o diferenta.

Cred ca undeva pe vineri am sa merg sa le conduc si am sa revin cu detalii. Am sa vad daca reusesc sa aflu ceva de preturi.

Revin cu detalii cand am sa le am.

Cu stima.

--------------------
Renault Laguna II 2006
+
PetruDez
post 2 Nov 2011, 11:07
Post #36

Membru autentic

Eu as fi tare recunoscator daca s-ar pune si pretul cerut pe o Laguna 2 1.9 DCI si dotarile aferente ! nu de alta dar ma gandeam sa trag si eu cu ochiul si eventual sa fac un upgrade de la Laguna mea !

Una peste alta as alege si benzinar 1.8 16v daca ar avea un consum decent mai ales ca preturile la motorina acuma sunt mai mari decat cele de la benzina .

--------------------
Renault Am schimbat pe dizal si Koleos 2007/2014
+
megane_prima
post 22 Nov 2011, 15:50
Post #37

Membru incepator

Poti incerca 1,9 dCi de 130 CP. Vezi ca am pus si anuntul de vanzare, pe Bursa. Singurele optiuni disponibile in lista si care nu se regasesc pe ea sunt trapa si scaunele electrice. Cat despre consum sau revizii, am postat la rubricile respective. Si eu am avut aceeasi masina inainte, acelasi motor. Am vandut-o dupa 8 ani si 240.000 de kilometri. Motivul upgrade-ului de spatiu? De pe bancheta din spate au inceput sa se auda niste sunete ciudate...tataaa...mamaaa...papaaa

--------------------
Renault Megane Prima 2007
+
Vali Riciu
post 16 Nov 2012, 00:46
Post #38

Membru incepator

From: Bucuresti

mendooza, ti-ai luat vreo masina din cele doua de la P&G? Pe care ai ales-o pana la urma?
In general, acolo sunt masini bune si nu prea alergate...

--------------------
Renault Laguna 2 phase 2 2005 2.2dCi Privilege
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 13:45
Dacia