Revopsire megane 2+revizie
![]() ![]() ![]() |
Revopsire megane 2+revizie
claudyubz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1.5Dci 86Cp plus ceva ponei
, 2007 Extreme
|
|||
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Daca trebuie vopsita total sau nu , asta tu decizi . Daca se vad diferente de nuante intre piese , eu zic ca ar fi cazul (avand in vedere ca e gratis)
Cat despre distributie , stiu un nebun cu megane 1 caruia i s-a rupt cureaua la 110.000 , |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa n.o vopsesti!... las.o asa stramba pe plafon si zgariata peste tot... e mai bine asa nu?... Tu ce zici?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
EmiSeven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 November 12 ![]() |
Pai uneori chiar poti sa iti faci de lucru,de exemplu vopseaua sa nu iasa bine si sa arate mai rau ca ianinte cu zgarieturi...poate la asta s-a referit omul.Totusi de ce nu incerci un polish ? Loviturile de grindina sunt mari ? daca pe tine nu te deranjeaza prea tare,nu cred ca are rost sa iti bati capul
+ Daca iti faci casco vei plati mai mult chiar daca aceasta reparatie e gratis,pentru ca va ramane in baza de date codul masinii tale,poate vorbesc prostii dar eu asa stiam LE : Ce culoare e masina ? daca e rosu sau alb sau ceva nemetalizat nu cred ai probleme,pe cand la verde/maro/silver...nu stiu cat de bine iese revopsitu This post has been edited by EmiSeven: 17 Feb 2013, 13:53 |
--------------------
Renault
Renault Megane 2 Hatch
2007
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
@claudyubz, intrebarea ta suna cam asa: am hainele rupte... sa le schimb sau sa le port asa? Iti raspunzi singur la intrebare
![]() @EmiSeven, am casco si trebuie raparata... daca o repar platesc mai mult la asigurari. Inrtrebare: de ce iti mai faci casco? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(EmiSeven @ 17 Feb 2013, 13:51) Pai uneori chiar poti sa iti faci de lucru,de exemplu vopseaua sa nu iasa bine si sa arate mai rau ca ianinte cu zgarieturi...poate la asta s-a referit omul. De ce o vopseste cu trafaletu'?... orice service reprezentanta sau multimarca mai rasarit va executa operatiunea foarte bine si n.o sa arate mai rau ca inainte... + ca nu vad ce legatura are casco unde s.a realizat constatarea pe numele fostului proprietar? ![]() P.S.: daca ieseau la polish nu.i mai dadea sa revopseasca... ![]() L.E.: oricum asta este un topic inutil... This post has been edited by solidconvert: 17 Feb 2013, 14:11 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:41 |