Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Revopsire megane 2+revizie

claudyubz
post 17 Feb 2013, 11:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut tuturor.
De marti am intrat si eu in comunitatea Renault, am achizitionat un Renault Megane 2 Hatchback din 11.2007 1.5Dci 63Kw (remapat la 105Cp ) versiune Extreme de care sunt mai mult decat multumit pana acum. As avea cateva intrebari la voi:
-masina are niste zgarieturi pe ea(bandoruri, aripi) , iar plafonul are niste lovituri de la grindina.De la cine am cumparat-o avea casco, iar inainte sa o achizitionez acesta a facut un dosar de dauna pentru revopsire totala, intrebarea mea este daca merita vopsitata total ? (pe gratis ohmy.gif )
-masina re 78000Km si inca nu a fost schimbata distributia, lucru pe care as dori sa il fac saptamana viitoare si ma gandeam la urmatoarele piese:
-filtru aer mann, filtru ulei mann, filtru polen valeo, filtru combustibil mahle, ulei Elf turbo diesel 10W40 sau 5W40, kit distributie, curea accesorii, placute frana fata, spate.
Astept cu imare intere niste pareri de la voi referitor atat legat de vopsit cat si de revizie.

--------------------
Renault Megane 2 1.5Dci 86Cp plus ceva ponei , 2007 Extreme
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alex_Judoka
post 17 Feb 2013, 11:22
Post #2

Membru autentic

Daca trebuie vopsita total sau nu , asta tu decizi . Daca se vad diferente de nuante intre piese , eu zic ca ar fi cazul (avand in vedere ca e gratis)
Cat despre distributie , stiu un nebun cu megane 1 caruia i s-a rupt cureaua la 110.000 ,

--------------------
Jeep Grand Cherokee Limited - 2008
...............................................................................
+
solidconvert
post 17 Feb 2013, 11:50
Post #3

Donator

From: Bucuresti

Sa n.o vopsesti!... las.o asa stramba pe plafon si zgariata peste tot... e mai bine asa nu?... Tu ce zici? blink.gif Asta este din ciclu n.am probleme dar hai sa ma fac ca am... wacko.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
EmiSeven
post 17 Feb 2013, 13:51
Post #4

Membru incepator

Pai uneori chiar poti sa iti faci de lucru,de exemplu vopseaua sa nu iasa bine si sa arate mai rau ca ianinte cu zgarieturi...poate la asta s-a referit omul.Totusi de ce nu incerci un polish ? Loviturile de grindina sunt mari ? daca pe tine nu te deranjeaza prea tare,nu cred ca are rost sa iti bati capul
+ Daca iti faci casco vei plati mai mult chiar daca aceasta reparatie e gratis,pentru ca va ramane in baza de date codul masinii tale,poate vorbesc prostii dar eu asa stiam
LE : Ce culoare e masina ? daca e rosu sau alb sau ceva nemetalizat nu cred ai probleme,pe cand la verde/maro/silver...nu stiu cat de bine iese revopsitu

This post has been edited by EmiSeven: 17 Feb 2013, 13:53

--------------------
Renault Renault Megane 2 Hatch 2007
+
nonic
post 17 Feb 2013, 13:56
Post #5

Together we can do more

From: Ploiesti

@claudyubz, intrebarea ta suna cam asa: am hainele rupte... sa le schimb sau sa le port asa? Iti raspunzi singur la intrebare smile.gif.

@EmiSeven, am casco si trebuie raparata... daca o repar platesc mai mult la asigurari. Inrtrebare: de ce iti mai faci casco?

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5 dci 2004 Privilege Sedan
+
solidconvert
post 17 Feb 2013, 14:08
Post #6

Donator

From: Bucuresti

QUOTE(EmiSeven @ 17 Feb 2013, 13:51)
Pai uneori chiar poti sa iti faci de lucru,de exemplu vopseaua sa nu iasa bine si sa arate mai rau ca ianinte cu zgarieturi...poate la asta s-a referit omul.
*

De ce o vopseste cu trafaletu'?... orice service reprezentanta sau multimarca mai rasarit va executa operatiunea foarte bine si n.o sa arate mai rau ca inainte... + ca nu vad ce legatura are casco unde s.a realizat constatarea pe numele fostului proprietar? blink.gif ... conform teoriei tale iti faci casco si nu beneficiezi niciodata de el pentru ca iti va creste costul in viitor... daca vorbeam despre un geam de oglinda spart sau un bandou zgariat mai ziceam dar noi vb despre o vosire integrala... deci?
P.S.: daca ieseau la polish nu.i mai dadea sa revopseasca... wink.gif
L.E.: oricum asta este un topic inutil...

This post has been edited by solidconvert: 17 Feb 2013, 14:11

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 18:41
Dacia