SCADERE PUTERE SI CONSUM MARIT, DUPA SCHIMBAREA GARNITURILOR LA INJECTOARE
![]() ![]() ![]() |
SCADERE PUTERE SI CONSUM MARIT, DUPA SCHIMBAREA GARNITURILOR LA INJECTOARE
nicksimonca77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 March 13 From: BAIA MARE ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
SYMBOL
- MM11ARX
2008/ 1,5 DCI
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca problema a aparut dupa ce ai fost la "service bun" tot la ei trebuie sa mergi pentru remediere....nu aici pe forum.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
nicksimonca77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 March 13 From: BAIA MARE ![]() |
Multumesc mult pentru sfat, dar daca as fi asteptat un asemenea raspuns puteam sa il intreb pe Bendeac, era mai simplu.
Oricum, in cazul in care mai sunt si alti utilizatori de motoare asemanatoare care vor intampina aceasta problema, si poate vor dori sa afle cate ceva aici, pe forum, pot sa le spun ca la o noua testare, am descoperit ca injectoarele nu mai aveau codurile inregistrate in calculator, asa ca au fost introduse manual. Bineinteles, asa cum se intampla uneori, am intampinat si o mica problema: una dintre serii nu s-a putut descifra, asa ca nu pot spune ca am rezolvat problema pe de-a intregul, dar oricum situatia este mult imbunatatita. |
--------------------
RENAULT
SYMBOL
- MM11ARX
2008/ 1,5 DCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:53 |