Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

SCADERE PUTERE SI CONSUM MARIT, DUPA SCHIMBAREA GARNITURILOR LA INJECTOARE

nicksimonca77
post 2 Mar 2013, 12:11
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: BAIA MARE

BUNA TUTUROR,
Am un SYMBOL 1,5 DCI si acum o saptamana am fost la un service bun sa imi schimbe garniturile la injectoare, pentru 3 dintre ele erau super uzate, deja aveam "rasina" pe motor si gaze in habitaclu. Inainte sa duc masina in service, aveam un consum mediu pe bord de 5,2-5,4 litri, si putere suficienta sa urc orice rampa (pe asfalt)in treapta a 4-a sau chiar a 5-a. Dupa ce mi-au schimbat garniturile mi-a zis nea' sefu' de service ca e cam puturos motorul. Interzis, i-am spus ca nu cred si mai bine facem o tura de proba. Dar mi-a pus testerul si mi-a aratat ca am erori la injectie , la toate injectoarele. Mi-a spus ca remedierea ar fi o gramada de bani, dar ca merita, ca asa nu o sa fie comfortabil sa o conduc. Am plecat din service, dar avea dreptate. Acum nu am putere sa depasesc normal un tir urcand o rampa, pe autostrada abia ajung la 120 km/h, iar consumul pe bord dupa 1000 km mixt este de 7,5 litri/100 km.
Cei de la service spun ca sistemul de alimentare trebuia sa isi ia singur setarile din calculatorul principal dupa ce ei au facut reset in urma montarii-demontarii injectoarelor.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa remediez neajunsurile astea cat mai ieftin?
VA MULTUMESC!

--------------------
RENAULT SYMBOL - MM11ARX 2008/ 1,5 DCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 2 Mar 2013, 12:25
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Daca problema a aparut dupa ce ai fost la "service bun" tot la ei trebuie sa mergi pentru remediere....nu aici pe forum.

@+

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
nicksimonca77
post 5 Mar 2013, 22:40
Post #3

Membru incepator

Group: Members
From: BAIA MARE

Multumesc mult pentru sfat, dar daca as fi asteptat un asemenea raspuns puteam sa il intreb pe Bendeac, era mai simplu.
Oricum, in cazul in care mai sunt si alti utilizatori de motoare asemanatoare care vor intampina aceasta problema, si poate vor dori sa afle cate ceva aici, pe forum, pot sa le spun ca la o noua testare, am descoperit ca injectoarele nu mai aveau codurile inregistrate in calculator, asa ca au fost introduse manual. Bineinteles, asa cum se intampla uneori, am intampinat si o mica problema: una dintre serii nu s-a putut descifra, asa ca nu pot spune ca am rezolvat problema pe de-a intregul, dar oricum situatia este mult imbunatatita.

--------------------
RENAULT SYMBOL - MM11ARX 2008/ 1,5 DCI
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 10:53
Dacia