Cadru motor sau lonjeron
![]() ![]() ![]() |
Cadru motor sau lonjeron
GRC |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2002 expresion
|
|||
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Cadru motor am eu la 200 lei (pentru motor 1.8 )cu tot cu brate laterale
Pe el se prinde si caseta de directie Tel contactȘ 0727988534 |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
2006 1.9 dci - Dynamique Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
GRC |
![]()
|
Salut,
In legatura cu acest subiect stiti cumva cat ar ajunge manopera la acesta opeeratiune de inlocuire brat si acest cadru .Nu in reprezentatnta mentionez .Multumesc! |
--------------------
Renault
Laguna
2002 expresion
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
se numeste cadru H si pe el sunt montate niste bucse din cauciouc, care nu se schimba separat. Bucsele trebuie sa fie ok si nu cred ca este o solutie sa il indrepti, pentru ca nu il mai scoti la directie niciodata. Manopera dupa parerea mea intre 3-500 lei. Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
GRC |
![]()
|
Salut,
Iti multumesc pentru informatie.o sa ma duc la un service si ams a revin cu pretul total al reparatiei |
--------------------
Renault
Laguna
2002 expresion
|
|
GRC |
![]()
|
SAlut,
Tin sa multumesc Dl Radocanu,care ma ajutatat cu piesa de care aveam nevoie . Piesa a fost in perfecta stare masina merge ca inainte ,Manopera ceruta de un mecanic de la un service autorizat a fost de 250 lei iar piesa m-a costat 200 lei, Deci nu e asa de greu sa intretii o Laguna 2.cu 450 de lei am rezolvat o problema destul de serioasa . Stima Dl Radocanu si va multumesc. 16 Oct 2011, 20:14: Salut, Eu nu pot trimite PM RLaguna ,si a trebuit sa iti scriu aici in acest topic,am rezolvat am inlocuit deaja cadru motor si e ok,m-ar interesa o oglinda din aia cu senzori de ploaie si lumini(elctrocrom )nu stiu daca s-ar potrivi la mine ,nu stiu daca senzorii sunt pe parbriz sau vin pe carapacea aia de la oglinda , din plafoniera mie imi iese 3 mufe si mi-ar prinde bine senzorii aia. am butonul de crusise control se activeaza 2 pozitii in bord dar nu am nici un buton care sa setez viteza .Si unitatea Esp daca o ai .Fa-mi un pret Te rog si instruieste-ma ce am de facut daca te pricepi.toti care se pricep ar putea sa ma indrume ,niste sfaturi orice. Stima This post has been edited by GRC: 16 Oct 2011, 19:14 |
--------------------
Renault
Laguna
2002 expresion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:02 |