Cauciucuri pt iarna Reesapate sau noi ?
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri pt iarna Reesapate sau noi ?
TheSting |
![]() ![]()
|
||
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cauciucurile reesapate sunt o optiune pentru cei ce doresc sa cumpere marfa noua cu pret rezonabil.
Calitatea la pneurile reesapate este relativ buna si depinde de marca producatoare. Dar nu doar pretul este unul din factorii ce trebuie luati in calcul la cumpararea pneului. Trebuie sa te gandesti ca cumperi ceva de care te folosesti cam 4 ani si de care depinde confortul/siguranta ta. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Mi-am echipat masinile de-alungul timpului cu diferite cauciucuri. Daca iti iei cauciuce noi, sa nu le porti cand e vremea calda ca le strici si e pacat.
ca si anvelopa iti recomand Pirelli SoToZeRo, dintre tot ce am avut s-a comportat cel mai exemplar. Daca nu te incadrezi la pret, Continental WinterSport sunt o alegere buna. Iar daca chiar nu ai bani de cauciucuri scumpe, Debica Frigo scrie pe tine. Altceva, Kormoran, Nakang, Tigar no name-uri de genul asta pe mine nu m-au satisfacut. |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Eu mi-am cumparat anul trecut Firestone Winterhawk 2 Evo si am fost foarte multumit de ele, tinand cont de cat au costat (putin peste 200 ron bucata, la dimensiunea de 175/65R15), nu am ramas in zapada in parcare, pe asfalt ud aderenta buna, franarea chiar si pe polei buna, doar pe asfalt uscat mi s-au parut cam slabute (rupeau aderenta usor la demaraj, iar pe viraje luate mai vitejeste masina subvira mai repede). Ca optiune de buget mi s-au parut mai bune decat Debica, Sava sau mai rau, cauciucuri facute prin China. Probabil ca nu sunt la nivelul celor de la Goodyear, Continental, Pirelli sau Dunlop dar diferenta de pret era destul de mare pana la categoria aia
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
unde ati gati voi cauciucuri "reEsapate"? adica scoase de doua ori prin teava de esapament?
lumea foloseste cauciucuri "resapate" (<re-shaped). am avut cauciucuri resapate all-season, cu fulg de zapada pe ele. au mers foarte bine si vara si iarna (2 ani, ~30.000km) si mai aveau destula viata, pentru inca pe atit. erau facute in italia (conform celor de la care le-am luat). e destul de greu sa spui sigur care cauciucuri resapate sint bune, mai ales ca lucrurile se schimba repede. depinde din ce sint facute, cum sint facute si unde sint facute. iarna trecuta am cautat aceleasi cauciucuri de care am amintit mai sus: nu se mai gaseau (foarte greu un srl in capatul celalalt al tarii, promitea ca le trimite prin curier) si nu mai sint facute in italia ci in romania. pas. as lua cauciucuri resapate acum doar daca as fi rezonabil de sigur ca sint bune (informatii la prima mina de la persone cunoscute). PS: in timpul cautarilor de anul trecut am pus mina pe o chinezarie. peretele lateral era atit de subtire si flexibil incit am fugit repede. cred ca erau nankang. nu m-as uita la chinezarii decit ca solutie pe termen (foarte) scurt, in nici un caz pentru 4 ani. |
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu am avut acum cativa ani,pe supernova,cauciucuri Pneus...
am fost foarte multumit de ele,am intrat pe o strada care nu fusese inca deszapezita,zapada cam de 20-30 cm si nu am avut nicio problema in a o parcurge de la cap la coada...nu mai mi aduc aminte cum se comportau in alte conditii.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
marea problema a cauciucurilor resapate este baza- adica vechia anvelopa - si este putin probabil in cazul in care cumperi 2 anvelope resapate sa aiba aceeasi structura initiala- deci nu te poti baza ca in timp or sa se comporte lafel
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
![]() Fac aproximativ 1200 km/luna asa ca nu vreau sa-ma incurc cu cauciucuri resapate si mai bine le0am cumparat pe acestea. ![]() Oricum nu sunt bani pierduti ca practic am 2 seturi de anvelope de vara si de iarna si teoretic cele de vara ar trebuii sa-ma tina dublu iar cele de iarna aproximativ la fel "iarna tine mai putin". Pe 30 luna asta cred ca le voi schimba pe cele de iarna cu cele de vara dar daca va fii timpul ok adici peste 7 gr Celsius nu le voi schimba inca si voi astepta pana cand temp scade sub 7 gr Celsius ca atunci cele de vara nu mai sunt bune si cele de iarna au o aderenta mai buna. Multumesc tuturor celor care au scris aici. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Sunt de parere ca sunt bune si cele resapate, dar eu am ajuns sa cumpar pana la urma Debica Frigo. De ce? Din cauza ca n-am gasit resapate la dimensiunea dorita (185/65R14), iar la dimensiunea uzuala de 175/65R14, cele resapate au un pret de aprox 75% din pretul Debica Frigo.
Oricum, sunt obligat sa circul cu ele doar cand e zapada/gheata, asa ca nu cred ca le voi toci prea repede. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
Sunt o optiune si cauciucurile resapate, totul pleaca de la buget am folosit patru anvelope Pneus s-au comportat bine, dupa 3 ani unul a facut o galma.
|
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|
bercenaru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Probeaza Maxxis ! Sunt All Season Reinforced cu talon sport.
|
--------------------
Renault
R19 Hatchback 1992 1.2iRN E7F-E7
R19 Cabrio 1995 1.8 RSi F3P
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca gasesti incearca RIGDON-Germany!
Un 195/65/R15 costa 180 lei . @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:42 |