Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Schimbare Display central Laguna 1 Ph2

PetruDez
post 27 Oct 2011, 09:50
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Asadar dupa cum scrie si in titlu as dori sa schimb display-ul meu central de la laguna 1 ph2 1.6 16v . Motivul e simplu. Display-ul meu din cand in cand da erori ca sa zic asa. Incepe sa arate ce vrea el acolo de exemplu pe postul radio. In loc de sa zicem kiss-fm imi arata patratele L-uri etc. Iar apoi isi revine si tot asa.

Am facut rost de un display de tuner list cu 364 in coada.

Un al motiv ptr care vreau sa il schimb e ptr ca am facut rost de un Sony CDX gt25 si ma gandeam sa il pun pe masina. (mai tre sa vad cum fac rost de adaptor. Daca e prea scump o sa pun tuner list normal.

Acuma e bun ce am gasit sau imi trebuie altceva ?

Astept raspunsurile.

--------------------
Renault Am schimbat pe dizal si Koleos 2007/2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 27 Oct 2011, 10:05
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Daca cautai gaseai raspuns la intrebarile tale in rubrica de modificari.
Ecranul diferit de ce ai tu pe masina vine cu alt sistem de transmitere al informatiilor.
Daca schimbi si cablajul+HU atunci merge.
Ecran cu 029/364 am cateva.....
Vezi in poza atasata care sunt diferentele de cablaj si de mufa.
@+

This post has been edited by espacern: 27 Oct 2011, 10:05

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
PetruDez
post 27 Oct 2011, 10:46
Post #3

Membru autentic

Scuze espacern dar chiar nu eram lamurit cu ce am gasit pe forum. Cum adica alt cablaj ? Cred ca e mai bine sa fac o poza la ce am si apoi sa postez ! Deci sa inteleg ca daca schimb display-ul ar merge sa bag sony-ul sau mi-ar trebui incontinuare modiicari in sensul de adaptor ?

Daca as schimba numai dispay-ul ala care il am care e tuner list as rezolva problema cu afisaul incorect !?

Ups! Scuze Espacern acuma am observat de fapt ce imi aratai in poza.

La mine mai are si un cablu care vine la satelitul de comanda. Adik am si satelitul de comanda prins acolo. Si nush daca trebe sau cum sa fac cu el. La mine pe mufa rosie vin cablurile ptr comenzile de pe satelitu audio. si am si mufa galbena si inca o mufa cu negru !

Edit 2 ! In cateva minute fac poza si pun ca sa se lamureasca treaba !

dsc03493ha.th.jpg

dsc03494j.th.jpg

Dupa cum am zis iata si pozele !

This post has been edited by PetruDez: 27 Oct 2011, 12:01

--------------------
+
PetruDez
post 28 Oct 2011, 15:14
Post #4

Membru autentic

Bun ! Deci am sunat in stanga in dreapta ptr. a vedea cat m-ar costa adaptorul. Sub 380 de RON nu am gasit. La banii astia ma las de comenzi. Dar dupa cum a zis espacern mai devreme daca schimb cablajul e posibil sa imi mearga cu
sony xplod CDX GT25 !

Acuma espacern rugamintea mea e sa imi explici exact cum trebuie sa fac sa schimb cablajul. De ce?

Intrucat "mesterii" in electronica de la noi (din Iasi ) pe unde am sunat eu sa ma interesez tot imi zic ca e imposibil ca nu are cum. Si eu stiu sigur ca are cum ca doara aici am aflat ca se poate.

Asadar un detail despre ce trebuie si cum schimbat (cablaraie) sa stiu sa zic si eu mai departe daca se poate. Ideea e ca nu vreau doar sa schimb display-ul ci si cablajul astfel incat sa retin comenzile ptr sony nu pentru tunerlist-ul de la renault.

Daca iara am postat aiurea te rog sa muti sau sa stergi mesajul dupa cum crezi de cuviinta. Eventual daca e cineva din iasi care sa ma indrume ar fi si mai super.

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 19:38
Dacia