Schimbare Display central Laguna 1 Ph2
![]() ![]() ![]() |
Schimbare Display central Laguna 1 Ph2
PetruDez |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca cautai gaseai raspuns la intrebarile tale in rubrica de modificari.
Ecranul diferit de ce ai tu pe masina vine cu alt sistem de transmitere al informatiilor. Daca schimbi si cablajul+HU atunci merge. Ecran cu 029/364 am cateva..... Vezi in poza atasata care sunt diferentele de cablaj si de mufa. @+ This post has been edited by espacern: 27 Oct 2011, 10:05 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
PetruDez |
![]()
|
Scuze espacern dar chiar nu eram lamurit cu ce am gasit pe forum. Cum adica alt cablaj ? Cred ca e mai bine sa fac o poza la ce am si apoi sa postez ! Deci sa inteleg ca daca schimb display-ul ar merge sa bag sony-ul sau mi-ar trebui incontinuare modiicari in sensul de adaptor ?
Daca as schimba numai dispay-ul ala care il am care e tuner list as rezolva problema cu afisaul incorect !? Ups! Scuze Espacern acuma am observat de fapt ce imi aratai in poza. La mine mai are si un cablu care vine la satelitul de comanda. Adik am si satelitul de comanda prins acolo. Si nush daca trebe sau cum sa fac cu el. La mine pe mufa rosie vin cablurile ptr comenzile de pe satelitu audio. si am si mufa galbena si inca o mufa cu negru ! Edit 2 ! In cateva minute fac poza si pun ca sa se lamureasca treaba ! dsc03493ha.th.jpg dsc03494j.th.jpg Dupa cum am zis iata si pozele ! This post has been edited by PetruDez: 27 Oct 2011, 12:01 |
--------------------
Renault
2007/2014
|
|
PetruDez |
![]()
|
Bun ! Deci am sunat in stanga in dreapta ptr. a vedea cat m-ar costa adaptorul. Sub 380 de RON nu am gasit. La banii astia ma las de comenzi. Dar dupa cum a zis espacern mai devreme daca schimb cablajul e posibil sa imi mearga cu
sony xplod CDX GT25 ! Acuma espacern rugamintea mea e sa imi explici exact cum trebuie sa fac sa schimb cablajul. De ce? Intrucat "mesterii" in electronica de la noi (din Iasi ) pe unde am sunat eu sa ma interesez tot imi zic ca e imposibil ca nu are cum. Si eu stiu sigur ca are cum ca doara aici am aflat ca se poate. Asadar un detail despre ce trebuie si cum schimbat (cablaraie) sa stiu sa zic si eu mai departe daca se poate. Ideea e ca nu vreau doar sa schimb display-ul ci si cablajul astfel incat sa retin comenzile ptr sony nu pentru tunerlist-ul de la renault. Daca iara am postat aiurea te rog sa muti sau sa stergi mesajul dupa cum crezi de cuviinta. Eventual daca e cineva din iasi care sa ma indrume ar fi si mai super. |
--------------------
Renault
2007/2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:38 |