Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ulei in apa, Ulei in apa

bad_x
post 12 Oct 2011, 21:05
Post #1

Membru autentic

Group: Members

am un prieten cu o laguna 2 2.2 DCI si intra ulei in apa.in prima faza am dat jos racitorul de ulei si lam dus la verificat el fiind bun.Am demontat chiuloasa si am duso la verificat,baietii au zis ca este foarte stramba si nu are fisuri,au facut baietii chiuloasa.
Am montat sus chiuloasa,stransa la cuplu,golite gaurile de la surube de ulei si apa.
Dupa o sapt a zis ca iara are ulei in apa si ca ia scazut uleiul din motor.
Precizez ca am dat jos radiatorul de apa si era infundat cu ulei,lam lasat cu benzina in el sa se moaie uleiul,am curatat si conductele de apa tot ce am putut curata am curatat inafara de radiatorul din masina ca trebuie dat jos bordul.Am circulat eu cateva zile cu masina si mia aparut ulei in vasul de antigel iara(era din radiatorul din masina)am curatat borcanul si tot asa pana nu a mai aparut ulei in vasul de la antigel.

Ma poate ajuta cineva cu ceva idei ca nu mai stiu ce sa fac la masina.Ma gandeam sa nu fie blocul motor crepat

--------------------
Renault laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 16:38
Dacia