Samsung Galaxy S II, I9100
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S II, I9100
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Ma jucam un pic cu KIES-ul si-mi apare actualizare noua de firmware (zic gata e JB oficial la ORO): PDA:LPJ/PHONE:LPE/CSC:LPJ (ORO)
La o cautare mai atenta pe net, e tot ICS4.0.4 cu mici modificari imbunatatite. bagameaj ![]() ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Not really, eu am pus pe i9100 jelly bean oficial. Bine nu de romania, ci de oxa (open europe) oricum nu exista diferente...
This post has been edited by BannedHost: 20 Mar 2013, 14:19 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
dan22y |
![]()
|
Ai schimbat CSC-ul? Sau nu ai telu branduit?
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Dacă tot te chinui să pui alt csc cu odin, mai bine pui direct 4.1.2 cu odin și aia e. SuperBackup de pe market face backup la mai tot ce e nevoie de bază. Și aia e. Pui 4.1.2, dai un factory reset să fii impăcat și ... enjoy it!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Era branded vodafone telefonul.. Dar nu conteaza daca e codat sau nu...
Am rescris softul cu Odin si gata ... Resetat tot si e ca nou |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
M-am infuriat si acu' am si io 4.1.2 pe telefon
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și ai memorie?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are, da' nu-si mai aminteste de ce l-a pus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
JB pentru Vodafone Romania -
Galaxy S 2 GT-I9100 CNXRomania (vodafone) I9100XWLSD 4.1.2 31.01.2013 Changelist 889555 Sursa This post has been edited by Gill_ro: 3 Apr 2013, 06:18 |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
dan22y |
![]()
|
Bravo lor, astia de la portocalii s-au impiedicat in logo-ul de la deschiderea telefonului, sta le-ar in gat update-ul...
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
JB pentru Orange Romania -
Device Name - Galaxy S 2 Model - GT-I9100 Region - ORO Version - I9100XWLSM OS version - 4.1.2 Build Date - 15.03.2013 Sursa |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
dan22y |
![]()
|
Cred ca i-au ajuns blestemele pe ORO...
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Mie la VDF imi apare la update Ice Cream.... O trebui asta instalat si apoi Jelly B?
This post has been edited by hepea: 8 Apr 2013, 17:47 |
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.176 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am dat peste o facatura cred de mi-am prins urechile nu am reusit sa vad versiunea de amdroid , am bijbiit pe la setari dar nu am gasit nimic si cind l-am conectat la wifi nu a facut nimic poate ma ajutati si pe mine pas cu pas cum ajung acolo
am incercat cu volum sus tasta din mijloc si power si nu a mers , cu coduri , la fel , numa la setarile din fabrica si cerea un cod poate ma lamuriti si pe mine |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Dacă nu intră in download mode (volume down, power și home in același timp), atunci o făcătură.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are degetele groase, nu poate apasa pe toate odata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In functie de prognoza meteo ii pune un montaj cu tiristori si iese phablet S6.
Nu e cu samsugi dar e in zona. LG Sol care la origine era vdf si l-am decodat contra 9$, azi brusc si subit dupa 1 an jumate a redevenit codat vdf.E ceva manevra nord coreeana sau ce dreac are. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ai făcut update de soft?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mai de mult cand au bagat J in loc de b. Acu sa fie ca i-am dat ieri un hardreset dupa ce mi l-a tiunat kronprinzu.Dar sireacu a vazut la reseturi la greu si nu si-a perdut decodarea.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ce-i aia "j in loc de b"? Jelly bean sau ce?
Se mai intampla sa se blocheze in retea cand pui un rom, dar nu in mod obisnuit. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bion |
![]()
|
abhij e variante pentru paineacughimbir oferita pe LG Sol. Orezarii au mintit ca in cateva luni pun ICS au vandut la greu modelu de telefon si acu au facut o varianta de GB care are vreo trei bloatware in plus.
![]() JB are Aceru S500 ![]() This post has been edited by bion: 9 Apr 2013, 18:26 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
L-ai virusat cu viermele de pe forum.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
O sa-i dau niste vermigal si usturoi.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Cauta pee net, poti gasi cod de deblocare. La Samsungii mai noi e unul pe care-l bagi ca pe un numar de telefon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan22y |
![]()
|
Facui de 5 min. update-ul oficial ORO la 4.1.2 prin Kies
![]() Doua chestii asa rapid: - cum puii mei faci screenshot-uri? ![]() - in timpul convorbirii, nu mai merg butoanele de pe laterala sa modifici volumul in casca ![]() Ceva idei? This post has been edited by dan22y: 10 Apr 2013, 19:58 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
O idee: ia-ti aifon
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. Home + vol +
2. Restart. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dan22y |
![]()
|
1. Am incercat, la mine e Home + Tasta inchis
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 05:19 |