O intrebare pentru cunascatori
![]() ![]() ![]() |
O intrebare pentru cunascatori
orhan87 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 30 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 dci hatchback privilege
|
|||
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
11000 ron inmatriculata?
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
orhan87 |
![]()
|
Da este inmatriculata RO
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pare destul de ieftina la banii aia. 110 milioane ar insemna cam 2500 - 2600 de euro. Am vazut ca in targ este peste 4000 de euro o Laguna diesel din 2004 inmatriculata. Deci ai lua-o destul de bine!
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Ieftin si bun, daca nu are alte vicii ascunse. Poti sa dai fuga intr-un service autorizat sa se uite la ea.
Felicitari! This post has been edited by OVIDIUS: 30 Sep 2011, 14:48 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
depinde si ce dotari are...
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
orhan87 |
![]()
|
abs , esp , 8 airbag, dublu klimatronic si am spus nu stiu acolo ceasul ala nu are 2 ceasuri cum am vazut pe mijloc la altele are in dreapta doar 1 singur sub kilometraj acela este defect
This post has been edited by orhan87: 30 Sep 2011, 16:54 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
ca dotari ar mai fi:
-tapiterie de piele -scaune cu reglaj electric, eventual si cu memorie -incalzire in scaune -senzori ploaie -senzori lumina -senzori presiune roti -senzori parcare -sinteza vocala -alarma oem -geamuri cu impuls (la o singura apasare a butonului geamul se ridica sau coboara complet) -keyless entry sau mai bine, daca poti, pune niste poze si "ne dam cu parerea" ![]() bafta |
--------------------
Audi
A4
|
|
orhan87 |
![]()
|
din ce ai scris tu acolo nu are . piele ecologica
poze nu pot face acum maine ... cand ma duc sa o duc la un service cred ca este echipata standard doar ce am scris eu acolo are . nu prea ma intereseaza daca are sau nu senzori ... o i-au pentru ca este spatioasa , motorul nu are nimic din ce am vazut la drum doar in stanga bucse am obs ceva probleme in rest ok ( orice masina prin gropile noastre au probleme cu bucsile ![]() This post has been edited by orhan87: 30 Sep 2011, 17:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
alinushy |
![]()
|
laguna are in mod special probleme cu bucsile la puntea spate, dar nu e de speriat, in rest, sa ai km fara evenimente
|
--------------------
Audi
A4
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
exista piele adevarata de pe vaci adevarate nu ecologice.
ori suntem cocalari ori nu mai suntem (da eu am tapiserie de piele la leguma mea) |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
orhan87 |
![]()
|
cum o fi sa nu am probleme cu ea m-am hotarat maine ma duc sa o i-au asta e .
Va multumesc ! |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Orice echipare ar fi pretul este unul foarte bun ... echiparea e scrisa pe stalpul din dreapta sau pe usa din torpedou ...testul o sa-ti spuna cate probleme are masina. Daca simti ca merita cumpar-o. In fond si la urma urmei e o masina second hand, daca clip-ul spune ca nu sunt prbleme poti sa-ncepi sa numeri banii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
orhan87 |
![]()
|
QUOTE(william @ 30 Sep 2011, 19:04) Orice echipare ar fi pretul este unul foarte bun ... echiparea e scrisa pe stalpul din dreapta sau pe usa din torpedou ...testul o sa-ti spuna cate probleme are masina. Daca simti ca merita cumpar-o. In fond si la urma urmei e o masina second hand, daca clip-ul spune ca nu sunt prbleme poti sa-ncepi sa numeri banii ![]() Multumesc nu stiam ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
bogdanbby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 13 March 11 ![]() |
eu zic ca merita cumparata mai ales ca e inmatriculata in ro. chiar daca are stricat ceva poti sa o repari u si nu cred ca o sa ajungi la 4000 4500 cat costa pe piata
de la 2500 pana la 4000 ii o diferenta de 1500 bafta |
--------------------
renault
laguna 2
- bh 24 bby
model privilege 2002 2,2 dci
|
|
orhan87 |
![]()
|
salut am cumparat-o deci ce pot sa spun inafara de cea cu radiatoru la aer , macaraua + motoras . singura buba in fata capetele le-am schimbat atat .
Masina merge bine la drum am fost cu ea 500 km merge bine . O intrebare am vrut sa i-au butonul la avarie dar am inteles ca se strica la toate ala ? |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
E un defect frecvent, dar nu inseamna ca se strica la toate. La mine de exemplu nu a facut probleme.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Vreau sa merg dupa laguna de mai jos. Ce parere aveti? In special daca poate cineva sa-mi spuna ceva despre cutiile automate ale Renault-ului.
mobile.de |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
dandanDAN |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 September 11 From: Alba Iulia AB ![]() |
da frumoasa ,pretul este putin cam mare ,nu uita ca trebuie achitata si taxa auto
|
--------------------
renault
laguna 2
- AB
2001 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 21:01 |