vreau sa-mi retusez putin masina, vum aflu codul de vopsea
![]() ![]() ![]() |
vreau sa-mi retusez putin masina, vum aflu codul de vopsea
taifun3 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 20 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault21
nevada
1994
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.909 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Vezi ca pe oala amortizorului dreapta fata ar trebui sa ai un sticker cu un cod de trei cifre, ala fiind codul de vopsea. Cu ala te duci la orice atelier specializat care face vopseaua dupa cod
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' bun si ala de pe placuta ovala
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.909 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Cu conditia sa fie pe placa ovala. La mine nu am codul de vopsea pe placa ovala...poate la astea mai noi
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
pichiosi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 27 February 11 ![]() |
Salut si scuze ca ma bag si eu dar cred ca mai simplu sa duci la un centru unde se prepara vopsele pe calculator un pic din vopseaua masinii si ai rezolvat problema. Sunt deacord si cu codul de pe oala dar aici intervine o problema majora si anume codul iti arata vopseaua originala si e bun daca vopsesti intrega masina pe cind tu vrei sa vopsesti numai o parte si nu are cum sa corespunda din cauza uzurii vopselei si matuirii de la soare.
|
--------------------
renault 21 GTS
Berlina
- B-o6-HAZ
1987 model nevada
|
|
taifun3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 20 August 10 ![]() |
ok va multumesc,dar pe oala unde ziceti se afla o gramada de numere dar un rand e foormat din 3 cifre urmat vj sau cam asa ceva! ala sa fie?
|
--------------------
renault21
nevada
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 14:29 |