Clapeta acceleratie
![]() ![]() ![]() |
Clapeta acceleratie
sebastian_reno |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2005 Sedan 1.6 16V 83kw
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o clapeta pe care am luat-o de la dezmembrari cu 150 lei. La fel ca si tine, am crezut ca am probleme cu clapeta, dar n-a fost asa. Daca vrei, ti-o pot imprumuta sa faci un test. Nu cer decat banii respectivi ca garantie (asta daca vrei sa o tii mai mult, la fata locului 10 min nu te costa nimic), daca nu e clapeta de vina mi-o returnezi si-ti dau banii inapoi, nu urmaresc sa-mi scot paguba pe spinarea altuia pentru moftul meu.
Daca esti interesat da un semn. Precizare: eu sunt din Bucuresti, e valabil numai daca esti si tu, altfel e complicat. Cat despre motoras, nu prea ai cum sa-l iei separat, trebuie clapeta cu totul. This post has been edited by clr: 3 Oct 2011, 18:34 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
sebastian_reno |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 17 September 10 ![]() |
Sal,
Multumesc foarte mult. Este buna ideea dar sunt din Campulung Muscel si este putin mai complicat, dar mai vb. La tine ce probleme au fost? Aveai aceleasi simptome? Cu respect |
--------------------
renault
megane
2005 Sedan 1.6 16V 83kw
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La mine era vorba de intrerupere la rellanti. De vina a fost o problema electrica pana la urma.
Am un coleg din Campulung. Eventual intr-un w/e cand mai vine el acasa i-o pot pune pachet si i-o returnezi pana Duminica. Dar trebuie sa vorbesc intai cu el sa vad daca e de acord si cand mai vine. This post has been edited by clr: 3 Oct 2011, 19:30 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE Specific ca atunci cand ajunge aproape de 2000 rpm are un moment cand nu mai trage dupa care isi revine. Asa face si la mine si nu moare motorul. |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
le fel si la mine.intre 2000-2500 rpm parca da in nas pana se incalzeste putin motorul
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
- CJ37CUC/CJ10YET
Zen 2022/TLX 1989
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Bujiile cati km au?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
miki36 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 October 11 ![]() |
a fost asa. Daca vrei, ti-o pot imprumuta sa faci un test. Nu cer decat banii respectivi ca garantie (asta daca vrei sa o tii mai mult, la fata locului 10 min nu te costa nimic), dac
daca nu te superi,as vrea eu sa incerc clapeta pe masina mea.crezi ca se poate? |
--------------------
renault
clio2
2002, 1,4 16 valve
|
|
clr |
![]()
|
Daca esti din Bucuresti si ai MII cu cea mai mare placere (la semnatura ta vad altceva).
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 19:40 |