Curea distributie rupta la 1.5dci
![]() ![]() ![]() |
Curea distributie rupta la 1.5dci
dytzone |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
2003
|
|||
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
De normal, e normal, dar nu mai bine ai fi iesit daca luai un motor sh din dezmembrari ?
This post has been edited by BannedHost: 28 Sep 2011, 18:33 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
Ygi_17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 2 February 09 ![]() |
de ce s-a rupt ? cand a fost schimbata ? la cati km? de unde a fost luata cureaua ? ce marca era?
|
--------------------
Renault
Clio II - Symbol
2003 / 8V 75 CP
|
|
dytzone |
![]()
|
s-a rupt de veche ce era (din 2003 pana acu...)
n-a fost schimbata niciodata am 70 de mii de km |
--------------------
renault
clio
2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Recomandarea producatorului de a o schimba la 4 ani sau 60.000 de km ai crezut ca este degeaba??? acu ai vazut pe buzunarul tau .... poate te inveti minte ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dytzone |
![]()
|
cu siguranta m-am invatat minte,nu o sa uit intamplarea asta cred ca niciodata
|
--------------------
renault
clio
2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta este .. oricum a tinut bine 8 ani si 70.000 km ... dar ca orice cauciuc ... inbatraneste ... sper ca ai schimbat tot la distributie si accesorii de tura asta .... daca se rupe cureaua de accesorii ai foarte mari sanse sa ti-o rupa din nou pe cea de distributie ... si iar ajungi aici ... la operatiunile astea nu trebuie sa te zgarcesti ... ca iesi mult mai scump ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dytzone |
![]()
|
dar ma intreb de ce reaq astia de la revizie nu mi-au zis nimic de distributie
<span class='edit'>29 Sep 2011, 12:55:</span> gata,am scos-o din service cost total 22 de mil acum mi-au recomandat sa merg mai incet la inceput sa se mai aseze...nu stiu ce... pt inceput am sesizat ca miroase a incins,probabil pt ca a mai picat pe motor ulei sau alte substante si astfel incalzindu-se degaja un miros... de asemenea se aude si un tacanit daca o turez putin mai mult,undeva la peste 2000 de ture. am zis sa mai merge putin timp si in cazul in care persista acest tacanit ma voi duce din nou la service 29 Sep 2011, 15:54: a fost schimbat si pinionu de la axu cu came ca cica s-ar fi rupt o piedica atunci cand s-a rupt si cureaua asta m-a costat f mult zic eu..aproape 5 mil tare mi-e ca mi-au tras o mare teapa cu pinionu asta sa mai scoata si ei niste bani... ati auzit sau vi s-a intamplat asa ceva? This post has been edited by dytzone: 29 Sep 2011, 15:54 |
--------------------
renault
clio
2003
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bataia aia poate fi din mai multe cauze .. Bolt piston, tija tachet indoita, tachet nereglat, supapa de admisie, injector s.a
Eu zic sa mergi inapoi... Acel zgomot nu va dispare. Poate se atenueaza putin dar atat. This post has been edited by BannedHost: 29 Sep 2011, 16:23 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
dytzone |
![]()
|
am observat ca acest tacanit e mai puternic,se aude mai tare dimineata cand motoru e rece...
daca circul putin cu masina si astfel se incalzeste si motoru acel tacanit se aude mai incet |
--------------------
renault
clio
2003
|
|
dytzone |
![]()
|
am fost la service si mi s-a spus ca ar fi tachetii si ca nu e nicio problema ca nu se strica nimic...ca pot merge asa...dar cum sa merg asa cu tacaneala aia? :|
cred ca a vrut sa scape de mine o sa merg si la alt service sa vedem aia ce parere au voi ce spuneti? This post has been edited by dytzone: 3 Oct 2011, 09:38 |
--------------------
renault
clio
2003
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
poti eventual sa ii ameninti cu OPC-ul... na... ai facut economie la piese si manopera si te-ai ales cu asta.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:46 |