O problema pentru profesionisti :), Laguna 2 nu accelereaza in treapta a 3-a
![]() ![]() ![]() |
O problema pentru profesionisti :), Laguna 2 nu accelereaza in treapta a 3-a
RENO SS DPR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 25 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
2007 No religion ! ONLY God !!!
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
RENO SS DPR |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 1 Aug 2016, 19:19) Nu ai, dar o sa aia daca continui sa mergi asa subtura .. Vezi potentiometru pedala accelerarie, este un subiect discutat, trebuie daor sa cauti. Nu merg asa de obicei...stiu mai mult decat foarte bine ce inseamna sa mergi subturat. A fost pe o portiune mica, cativa metri, a trebuit sa reduc si urma sa schimb...in fine. Am cautat, ca asa am ajuns la topicul asta, dar nu stiam cauza. Eu am cautat simptomele. Deci cauza poate fi pedala, nu? Ms. Am gasit topicul. Nu sunt prea lamurit daca e pedala sau nu. Mai ales ca a facut rar si doar acum a facut in mers. Eu nu prea ma pricep la electronica si mi-e sa nu-l cumpar degeaba si sa fie altceva. Nu am unde sa verific pe tester iar in bord nu se aprinde nimic. This post has been edited by RENO SS DPR: 1 Aug 2016, 19:40 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Motorul are destul cuplu ca sa poti merge constant la 1500rpm si chiar sa accelerezi lin de acolo. Talpa sa nu-i dai ca il chinui.
Ai probleme la potentiometrul de la pedala, nu e grav. This post has been edited by Aco: 1 Aug 2016, 21:03 |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vezi totusi si la EGR ca poate i-ar mai trebui o curatare. Sau contactele din mufa. Daca esti sigur ca EGR-ul e in ordine atunci te gandesti la potentiometru.
This post has been edited by DApophis17: 2 Aug 2016, 07:18 |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
RENO SS DPR |
![]()
|
Nu e egr-ul. E curat. Aco, am inteles ca sunt 2 potentiometre, 1 la pedala si 1 la motor, pista 2. Acesta de la motor, da aceleasi simptome daca nu merge? am citit pe alt topic ca, cineva a schimbat pedala si tot la fel se comporta masina.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Poti vedea cu un tester cum functioneaza potentiometrul de la pedala, in functie de asta stii ce sa faci mai departe. Eu l-am scos, i-am tras 2 fasuri de wd40 si de atunci merge ca nou. Asta acum 2 ani...
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
RENO SS DPR |
![]()
|
Am inteles. Thanks
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:38 |