Cum mai e cu radierea din circulatie in 2012
![]() ![]() ![]() |
Cum mai e cu radierea din circulatie in 2012
mrkiry |
![]()
|
||
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Radierea se face in conditiile urmatoare:
Vanzare Furt Dezmembrare/Distrugere(Remat) La fiecare din situatiile de mai sus trebuie sa prezinti niste documente justificative. Cere la directia financiara lista cu documentele necesare...sau cauta pe net. @+ This post has been edited by espacern: 5 Jan 2012, 18:35 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca poti dovedi ca esti proprietarul unui teren, o poti radia la cerere. Fara alta justificare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Asta cu terenul este valabila la radierea din evidenta de la finante.
La radierea din circulatie este necesara radierea de la finante+alte acte..... @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Da,sunt proprietarul unui teren,nu-i problema.Am sapat pe net si am gasit cam asta:
- Cerere; - Cartea de identitate a vehiculului, daca este mentionata in certificatul de inmatriculare; - Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare; - Trei exemplare completate ale certificatului de radiere; - Documentul de identitate al solicitantului (original si copie); - Certificatul de inmatriculare; - Placile cu numere de inmatriculare; +document care sa ateste ca am unde sa o depozitez Sper sa fie de actualitate... |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E de actualitate. Stringe actele si du-te si o radiaza. Daca face cinev git, bagaq-i textul sub nas. La mine au incercat, au chemat chiar si un sef, dar n-au avut ce face. Sint cam habarbamisti pe acolo.
Pe teren trebuie sa fii unic proprietar sau sa ai declaratii notariale de la ceilalti coproprietari ca sint de acord cu depozitarea masinii acolo. This post has been edited by corbex: 5 Jan 2012, 19:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mrkiry |
![]()
|
Dar in cazul in care proprietar de teren+casa la tara este tata,poate face el o declaratie precum ca o ia in spatiu?
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
corbex |
![]()
|
Asta chiar nu stiu! Poti sa arunci o intrebare la inmatriculari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mrkiry |
![]()
|
Revin...Se pare ca daca radiez masina cu dovada ca detin un teren,nu o mai pot scoate de la Fisc,deci voi plati impozit in continuare la masina in eventualitatea in care as dezmembra-o iar masina nu ar mai exista fizic.
Are cineva vreo idee minunata prin care pot evita plata impozitului.Da,vreau sa dezmembrez masina,sa o radiez din circulatie si bineinteles sa o scot de la impozit.Astept raspunsuri pertinente... |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu se poate "aranja" pe la remat ?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RobertRO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 December 11 ![]() |
O idee:
- faci un contract de vanzare - cumparare intre tine si dl. X Y care are cetatenie (s-ar putea sa fie suficienta si doar rezidenta) in orice alta tara decat Romania; - scoti masina de la fisc conform procedurii normale de vanzare - cumparare, caci proprietar nu mai esti tu, ci un strain; - strainului nu-i place masina ta si dupa n zile se intelege cu tine si ti-o vinde inapoi. Tu esti de acord sa o cumperi, dar nu o inmatriculezi ci o lasi in conservare pe terenul tau. Alternativ, masina ramane in proprietatea strainului, dar acesta nu se prezinta sa o ridice si tu o conservi pe terenul tau. In ambele variante, conservarea dureaza pana cand apar niste legi mai normale, sau pana ajungi la concluzia ca o duci la fiare vechi. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
mrkiry |
![]()
|
QUOTE(maho @ 13 Jan 2012, 16:32) Am incercat cu rematul,am fost refuzat.Mai am de colindat pe la altele,o sa incerc si pe la dezmembrari 13 Jan 2012, 17:09: QUOTE(RobertRO @ 13 Jan 2012, 16:46) O idee: - faci un contract de vanzare - cumparare intre tine si dl. X Y care are cetatenie (s-ar putea sa fie suficienta si doar rezidenta) in orice alta tara decat Romania; - scoti masina de la fisc conform procedurii normale de vanzare - cumparare, caci proprietar nu mai esti tu, ci un strain; - strainului nu-i place masina ta si dupa n zile se intelege cu tine si ti-o vinde inapoi. Tu esti de acord sa o cumperi, dar nu o inmatriculezi ci o lasi in conservare pe terenul tau. Alternativ, masina ramane in proprietatea strainului, dar acesta nu se prezinta sa o ridice si tu o conservi pe terenul tau. In ambele variante, conservarea dureaza pana cand apar niste legi mai normale, sau pana ajungi la concluzia ca o duci la fiare vechi. Buna ideea,dar se pare ca eu degeaba o scot de la impozite,daca "strainul"nu o baga la el la impozit,tot eu il voi plati.El ar avea 30 de zile la dispozitie sa faca operatiunea,insa daca nu o face,tot eu platesc.Singura chestie prin care scap de impozit,ca imi dau seama ca artificiul cu contractul de v-c nu functioneaza(m-am interesat) ar fi sa aranjez ceva pe la un remat sau dezmembrari,sa primesc actul acela de distrugere sau valorificare piese dupa caz,sa merg cu el la politie,sa obtin certificatul de radiere si abia mai apoi sa merg la Fisc sa o scot definitiv. In continuare astept idei...si masina asteapta sa fie dezmembrata ![]() This post has been edited by mrkiry: 13 Jan 2012, 17:09 |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
De ce nu o vinzi la tatal tau si o dezmembrezi acolo ?
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
mrkiry |
![]()
|
@Mrija cred ca nu ai citit ce am scris mai sus...atata timp cat masina nu o sa fie inscrisa fiscal pe numele altcuiva,tot eu platesc impozitul...Si mi-e egal cu 0 daca il platesc eu sau tatal meu.
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
iulian_may |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 30 August 10 From: Razvad DB ![]() |
salut!
tu nu vrei sa duci caroseria la "remat"? numai in baza actului eliberat de "remat" o poti scoate de la taxe si impozite. cel putin asa e in dambovita. retul documentelor pe care le ai enumerat mai sus, printre care si actul de la "remat" erau bune la politie cel putin pentru 2011. dar trebuie sa fie afisat le ei acolo la imatriculari setul de documente necesare. Succes!!! |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
mrkiry |
![]()
|
Adica tu sugerezi sa fac un aranjament la remat sau sa dau caroseria propriu-zisa la remat?Iti dai seama ca as vrea sa vand si capota,aripi,usi etc...
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cam asta sugereaza. Eu am radiat vechea masina cu un certificat de la remat. Ai nevoie insa de intelegerea administratiei locale, sau cel putin asa mi s-a parut mie atunci.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
mrkiry |
![]()
|
A venit vremea sa merg la Politie sa radiez masina.In legislatie scrie urmatoarele:
- Cererea de radiere; - Certificatul de inmatriculare; - Actul de identitate al solicitantului in original si copie; - Placutele cu numarul de inmatriculare; - Cartea de identitate a vehiculului in original si copie; - Fisa de inmatriculare cu viza organului fiscal competent teritorial sau certificatul de atestare fiscala. - Certificat de radiere – 3 exemplare; - In cazul persoanelor juridice vor fi depuse documentele care sa ateste dobandirea personalitatii juridice, denumirea si sediul, in copie (de exemplu certificat inregistrare la Registrul Comertului), precum si imputernicirea reprezentatului legal al acestora; - Procura speciala autentificata de notarul public, in cazul in care documentele se depun de o alta persoana decat titularul. Intrebari: 1. "fisa de inmatriculare cu viza organului fiscal competent teritorial sau certificatul de atestare fiscala"=ce inseamna asta? ![]() ![]() ![]() 2. Cererea de radiere+certificatele de radiere se completeaza acolo la POlitie? |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
espacern |
![]()
|
Prima data trebuie sa mergi la directia fiscala sa o radiezi de acolo....si apoi de la Politie.
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:36 |