Scartait ventilator aeroterma climatizare, REZOLVARE
![]() ![]() ![]() |
Scartait ventilator aeroterma climatizare, REZOLVARE
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Frate Andu esti tare.... nota 10+ multumim de informatie
![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
Multumesc mult datorita sfatului tau am rezolvat o problema fara sa dau nici un banut ,am avut urmatoarea problemea; dimineata la rece nu mergea sub nici o forma aeroterna am demontat-o si am gasit apa cere la temperaturi joase ingheta am curatat si gresat motorasul dupa care l-am montat prin rasucirea si desfacerea surubelului de 6 din dreapta ,si alt sfat dupa scoaterea paslei care acopera aeroterma-dreapta la picioare puteti gauri cu o surubelnita in fundul motorasului o eticheta metalica unde scrie cap motorasului prin interior motorasul e prevazut cu un orificiu de scurgere dar e astupat cu acea eticheta
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Andu, cum sunt lagarele, pe bucsi sau pe rulmenti?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Bucsi, carbuni am gasit in targ la Vitan, dar trebuie polizati oblic pentru a se aseza cum trebuie dupa ce sunt montati la locul lor.
Daca a modificat careva ceva sa posteze aici ori la rotor, de unde a facut rost de altul? Al meu e tocit rau (are sant format)... |
--------------------
renault
laguna2
- b545hnj
expression2003 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 22:10 |