Revopsire totala pe casco, casco
![]() ![]() ![]() |
Revopsire totala pe casco, casco
ziron |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ce treaba are dauna din 2008 cu contractul din 2011 ?
Cum e posibil ca un Logan 1.5 DCI Ambition din 2006 sa fie asigurat la 6000 lei ? Care este exact suma asigurata de pe contract ? LE : ce intelegi prin prima de asigurare ? This post has been edited by Shush: 31 Aug 2011, 14:38 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu as revopsi masina dupa reinoire... parerea mea
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ziron |
![]()
|
QUOTE Ce treaba are dauna din 2008 cu contractul din 2011 ? Cum e posibil ca un Logan 1.5 DCI Ambition din 2006 sa fie asigurat la 6000 lei ? Care este exact suma asigurata de pe contract ? LE : ce intelegi prin prima de asigurare ? Pei.. are treaba contractul a fost facut pe o perioada de 5 ani. 2006 - 2011. Asta intreb si eu care e treaba cu Prima de asigurare... eu am platit in acesti 5 ani aproximativ 6000(1200ron/an in 4 rate) de ron exact cat e si acea prima de asigurare.. Masina a fost luata prin BRD QUOTE rtBK Posted Today, 15:56 eu as revopsi masina dupa reinoire... parerea mea tongue.gif Daca reinoiesc casco automat imi face noi poze la masina din cate am inteles.. si automat apar zgarieturile si ce mai am eu pe la ea. Si daca vreau sa o revopsesc trebuie sa am alte zgarieturi inafara de cele existe la reinoire.. This post has been edited by ziron: 31 Aug 2011, 16:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
claudiu.manda |
![]()
|
![]() Think green! Group: Members Posts: 369 Joined: 19 July 10 From: Bucharest ![]() |
Costul reparatiilor nu are nicio legatura cu prima de asigurare, ci cu suma asigurata, care este altceva. Daca a avut o interventie de 1000 lei si contractul nu a avut stipulata optiunea de reintregire automata, atunci valoarea reparatiilor nu trebuie sa depaseasca (suma asigurata-1000 lei)*75%.
Vezi ca vorbesti cu cine nu trebuie. Pupaza e in aer. Tine-te tare si vopseste-ti masina. Si la reinnoire, cere si reintregire automata, chiar daca va mai creste putin prima. Astfel, suma asigurata nu e 'stirbita' de diversele daune reparate intre timp. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 Dinamique 1.5 dCi 85 hp 10,000 km - 22.06.2009 / 20,000 km - 25.02.2010
30,000 km - 28.11.2010 / 40,000 km - 26.08.2011 50,000 km - 08.06.2012 / 60,000 km - 04.05.2013 |
|
ziron |
![]()
|
QUOTE Costul reparatiilor nu are nicio legatura cu prima de asigurare, ci cu suma asigurata, care este altceva. Daca a avut o interventie de 1000 lei si contractul nu a avut stipulata optiunea de reintregire automata, atunci valoarea reparatiilor nu trebuie sa depaseasca (suma asigurata-1000 lei)*75%. Vezi ca vorbesti cu cine nu trebuie. Pupaza e in aer. Tine-te tare si vopseste-ti masina. Si la reinnoire, cere si reintregire automata, chiar daca va mai creste putin prima. Astfel, suma asigurata nu e 'stirbita' de diversele daune reparate intre timp. Suma asigurata pentru anul 2011 este de: 23500 de ron. Eu nu inteleg de ce ma tot aburea cu Prima Asigurare care este defapt suma totala pe care am dat`o in toti acesti ani (6000 ron). Deci revopsirea nu trebuie sa depaseasca aprox 170000 ron. Bun asta am inteles. Si sa fac revopsirea acu pana imi expira contractu (pe 6 septembrie) sau sa fac reinoirea contractului si apoi revopsirea ( nu cred k e posibil)?? Multumesc This post has been edited by ziron: 31 Aug 2011, 17:12 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu tot la Groupama am CASCO. Asigurarea am facut-o anual, (sunt in al treilea consecutiv) niciodata, la reinnoire, nu au cerut sa vada masina. Tot ce am avut de facut a fost sa ajung la ei inainte de expirarea politei.
Pot zice ca sunt seriosi, am avut o dauna provocata de un asigurat RCA la ei, s-au miscat nesperat de iute. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ziron |
![]()
|
Am rezolvat oarecum, am reusit sa obtin revopsire totala mai putin plafonu.. dar cand m-am dus sa le zic ca vreau sa reinoiesc contractractu ca urmeaza sa expire si ca le prezint masina dupa ce este revopsita mi-au zis ca nu mai vor fiindca am 4 dosare deschide (toate 4 pentru revopsire). Asta e.. trebuie sa ma reorientez catre alta firma de asigurare.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Plătește tu plafonul, că arată nașpa dupaia
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ziron |
![]()
|
poti sa`mi explici ce trebuie sa fac..? ca nu prea ma pricep la casco
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
comanzi vopsire totala si devizul pt plafon il platesti pe o factura separata direct catre service - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sunt 4 dosare făcute în același timp ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ziron |
![]()
|
Da.. 4 dosare in aceeas zi.. si la plafonu nu a putut sa`mi faca fiindca nu avea nimic...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu sunt in situatia in care imi expira peste o luna polita casco ea fiind platita la zi. am diverse zgarieturi obtinute in timp prin parcari sau atingeri tangentiale cu diverse obiecte. in acest caz ma poate ajuta cineva cum sa fac declaratia? precizez ca nu am fransiza iar partile de vopsit sunt diverse ceea ce inseamna vreo 3-4 dosare de deschis. o dau gasita in parcare, schema clasica?
polita casco este tot la groupama, eu nu am mai avut daune la ei, deconteaza in timp decent tinand cont ca bagand masina la vopsit o sa fiu privat de uzul ei cel putin o saptamana? ref la vopsit poate recomanda cineva un service cu care astia au decontare directa si care sa isi faca treaba ca lumea? multumesc! This post has been edited by GABONE77: 4 Sep 2011, 11:22 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca ai si vandalism, vezi poate ai fost la un meci de fotbal si ai gasit-o asa in parcare la intoarcere...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
la un meci de-al echipei Dinamo, sigur nu o sa starnesc banuieli
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai fost plecat din tara 3 saptamani si cand ai revenit ai gasit masina atinsa in diverse locuri.
Nu e corect dar si lor le e mai bine sa faci o data tot decat sa te duci pentru fiecare mini zgarietura. De exemplul in cazul meu in 3 ani jumatate s-au adunat multe zgarieturi mici peste tot. Daca ma duceam pentru fiecare in parte pana acum aveam diverse repere vopsite de 2 3 ori. Treaba se complica daca ai fransiza. Exista riscul sa iti puna cate una pentru fiecare parte a masinii. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Daca ai prea multe zgaraieturi care nu se leaga, o gasesti intr-o dimineata cu una ce le leaga pe toate si gata.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.677 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(steph @ 5 Sep 2011, 12:36) Ai fost plecat din tara 3 saptamani si cand ai revenit ai gasit masina atinsa in diverse locuri. [...] Din pacate e una dintre cele mai credibile povesti. Spun "din pacate" nu pentru asiguratori, ci pentru ca dupa 3 luni in care am fost plecat, am gasit masina cu diverse indoituri si zgarieturi, desi cam o data pe saptamana era scoasa din parcare si eventual dusa la spalatorie. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
alex1500ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 9 July 06 ![]() |
Eu la Casco cand am avut probleme, am prezentat varianta reala si am reparat masina fara probleme. Cred ca tine si de agent
|
--------------------
Dacia
1310
1997 berlina
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Si daca gasesti vreun inspector care nu intelege ca de exemplu pe o usa am 3 zgarieturi adunate in 3 ani si e mai economic pentru ei sa nu ma duc la fiecare mini dauna sa ii storc de bani si se prevaleaza de clauza cu 48 de ore pentru declarat dauna si imi refuza plata ce fac?
Raman si cu banii dati si masina nefacuta? Inteleg ca e pusa clauza asta acolo pentru a nu se agrava dauna dar e folosita abuziv uneori. Asa ca eu cam tot timpul cand e cazul plec din tara si gasesc masina cu mici imperfectiuni. ![]() ![]() Ba mai mult. Acum ceva ani... mergeam intr-o seara pe un bulevard si am luat o piatra in parbriz, dimineata la 7:30 ca un om responsabil m-am dus la asigurari dar am gasit masina lovita in spate si cand am parcat la ei in curte m-am sters de un stalpisor. ![]() *** - editat de moderator This post has been edited by adi_ar: 19 Sep 2011, 06:11 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
ziron |
![]()
|
Eu maine, poimaine imi scot masina din service (2 saptamani in cap) a durat vopsirea totala.. eu am avut 4 dosare deschise, 2 le-am declarat ca masina a fost zgariata in parcare, alta la o nunta si alta nu mai stiu pe unde..
Si ca fapt divers, am vrut sa`mi fac prelungire la Groupama de casco si n-au vrut sa mai facem prelungire pe motiv ca am deja 4 dosare de dauna deschise... le-am spus ca platesc reintregirea sumei si ce mai e necesar dar tot n-au vrut. Sa inteleg ca cei de la Groupama nu vor bani ? :/ |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pentru ei esti un client neprofitabil asa ca e normal ca nu vor sa iti prelungeasca. Oricum si daca ti-ar fi prelungit prima de asigurare ar fi fost mult prea mare si ai fi refuzat tu.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ziron |
![]()
|
Gata, azi am luat masina, am facut doar 2 poze fiindca n-am mai avut baterie la telefon, mie unu mi-a placut cum a iesit. Pareri ?
Attached thumbnail(s) 19092011202.jpg ( Size: 233.8k ) Number of downloads: 1015 19092011203.jpg ( Size: 416.06k ) Number of downloads: 1094 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:40 |