Problema radio-cd tuner list
![]() ![]() ![]() |
Problema radio-cd tuner list
RuNNeRp |
![]()
|
||
![]() Why not Zoidberg ? Group: Members Posts: 217 Joined: 1 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318i
1999 Ex : Laguna 2 ph 1 1.9 dCi 120 cp - Hatchback - Dynamique - 2001
|
|||
maruboc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 13 October 10 ![]() |
iti intra finalul in auto protectie (adica in scurt circiut)probabil ai legat subwoferul direct la iesirea boxelor si de aia..
This post has been edited by maruboc: 23 Sep 2011, 18:59 |
--------------------
renault
laguna 2
- B 47 UIA
2002,,1.9dci Autentique 107cp maru boc
|
|
RuNNeRp |
![]()
|
![]() Why not Zoidberg ? Group: Members Posts: 217 Joined: 1 October 09 ![]() |
QUOTE(maruboc @ 23 Sep 2011, 18:59) iti intra finalul in auto protectie (adica in scurt circiut)probabil ai legat subwoferul direct la iesirea boxelor si de aia.. Poti sa-mi dai mai multe explicatii te rog ? Ce as putea sa fac sa nu se mai intample ? Semnalul l-am luat din firele de la boxe (2 portocalii ) de langa stalpul dreapta. (mai erau doua gri pe langa alea, care cred ca sunt tot de la boxe ... ) La chestiile aste nu ma pricep foarte bine ... Oricum multumesc de raspuns. This post has been edited by RuNNeRp: 23 Sep 2011, 20:17 |
--------------------
BMW
318i
1999 Ex : Laguna 2 ph 1 1.9 dCi 120 cp - Hatchback - Dynamique - 2001
|
|
maruboc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 13 October 10 ![]() |
ce putere are subwofer-ul? sa zicem ca al tau radio are pe iesire 4 ohmi da?bun..boxele din usa sunt micute am vazut la mn nu retin puterea lor dar impreuna adica cele 4 boxe plus subwofer.ul tau depasesc acei ohmi pe care ii supotra integratul din radiocd tau intelegi?atunci ca sa nu se arda integratul intra in auto protectie...ca solutie ar fi sa incerci sa scoti un fir de la boxele din spate sa nu se mai auda sa vezi daca mai face asa..sau daca cassu tau are iesire pentru subowfer leaga-l acolo si probeaza iarasi...sper sa intelegi nu stiu daca am explicat atat de intelegator
![]() ps: gandeste-te ca ai o rezitenta normala de un resou cv..daca mai tai din ea se arde ,,,,,,in cazul integratului pentru a evita sa se arda intrerupe automat tensiunea de iesire This post has been edited by maruboc: 24 Sep 2011, 22:05 |
--------------------
renault
laguna 2
- B 47 UIA
2002,,1.9dci Autentique 107cp maru boc
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Salut de ceva vreme a inceput sa imi faca figuri si mie radio cd tunerlist.Adika se aude sacadat,exact ca si in cazul unui joc PC care are cerinte mari iar PC - ul nu face fata.Doar la cateva cd-uri face asa,nu la toate sau poate is chiar cd-urile de vina.Bineinteles cd-uri facute la PC nu originale.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
leaga in serie subwooferul cu unul din difuzoare. Este cel mai simplu asa fara sa risti sa arzi ceva, dar se va auzi putin mai incet pe acel difuzor. Bafta
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 14:31 |