Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema radio-cd tuner list

RuNNeRp
post 23 Sep 2011, 12:29
Post #1

Why not Zoidberg ?

Group: Members

Salutare. M-am uitat pe forum si n-am gasit pe nimeni cu problema mea. Mai exact, de cam 2 saptamani mi-am montat un subwoofer, iar de atunci daca dau volumul mai sus de 20, se intampla destul de des sa nu se mai auda nimic. Mentionez ca pe display imi arata normal(postul de radio sau numarul melodiei), dar nu se aude nimic in boxe. Daca-l opresc si stau asa 5 minute, isi revine. Ce credeti ca ar putea fi ? p.s. la fel se intampla si cand opresc statia.

--------------------
BMW 318i 1999
Ex : Laguna 2 ph 1 1.9 dCi 120 cp - Hatchback - Dynamique - 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maruboc
post 23 Sep 2011, 18:59
Post #2

Membru incepator

iti intra finalul in auto protectie (adica in scurt circiut)probabil ai legat subwoferul direct la iesirea boxelor si de aia..

This post has been edited by maruboc: 23 Sep 2011, 18:59

--------------------
renault laguna 2 - B 47 UIA 2002,,1.9dci Autentique 107cp
maru boc
+
RuNNeRp
post 23 Sep 2011, 20:17
Post #3

Why not Zoidberg ?

QUOTE(maruboc @ 23 Sep 2011, 18:59)
iti intra finalul in auto protectie (adica in scurt circiut)probabil ai legat subwoferul direct la iesirea boxelor si  de aia..
*

Poti sa-mi dai mai multe explicatii te rog ? Ce as putea sa fac sa nu se mai intample ?
Semnalul l-am luat din firele de la boxe (2 portocalii ) de langa stalpul dreapta. (mai erau doua gri pe langa alea, care cred ca sunt tot de la boxe ... ) La chestiile aste nu ma pricep foarte bine ... Oricum multumesc de raspuns.

This post has been edited by RuNNeRp: 23 Sep 2011, 20:17

--------------------
BMW 318i 1999
Ex : Laguna 2 ph 1 1.9 dCi 120 cp - Hatchback - Dynamique - 2001
+
maruboc
post 24 Sep 2011, 21:58
Post #4

Membru incepator

ce putere are subwofer-ul? sa zicem ca al tau radio are pe iesire 4 ohmi da?bun..boxele din usa sunt micute am vazut la mn nu retin puterea lor dar impreuna adica cele 4 boxe plus subwofer.ul tau depasesc acei ohmi pe care ii supotra integratul din radiocd tau intelegi?atunci ca sa nu se arda integratul intra in auto protectie...ca solutie ar fi sa incerci sa scoti un fir de la boxele din spate sa nu se mai auda sa vezi daca mai face asa..sau daca cassu tau are iesire pentru subowfer leaga-l acolo si probeaza iarasi...sper sa intelegi nu stiu daca am explicat atat de intelegator smile.gifn bafta!..

ps: gandeste-te ca ai o rezitenta normala de un resou cv..daca mai tai din ea se arde ,,,,,,in cazul integratului pentru a evita sa se arda intrerupe automat tensiunea de iesire

This post has been edited by maruboc: 24 Sep 2011, 22:05

--------------------
renault laguna 2 - B 47 UIA 2002,,1.9dci Autentique 107cp
maru boc
+
MatzuJr
post 25 Sep 2011, 15:20
Post #5

Matzu

From: Hunedoara,Calan

Salut de ceva vreme a inceput sa imi faca figuri si mie radio cd tunerlist.Adika se aude sacadat,exact ca si in cazul unui joc PC care are cerinte mari iar PC - ul nu face fata.Doar la cateva cd-uri face asa,nu la toate sau poate is chiar cd-urile de vina.Bineinteles cd-uri facute la PC nu originale.

--------------------
Renault Laguna 3 grandtour 4 control - Hd 2.0 dci m9r 12.2009
+
gsalexandru
post 27 Sep 2011, 06:47
Post #6

Membru autentic

From: Romania-Suceava

leaga in serie subwooferul cu unul din difuzoare. Este cel mai simplu asa fara sa risti sa arzi ceva, dar se va auzi putin mai incet pe acel difuzor. Bafta

--------------------
renault laguna 2 - sv-07-xjr 2001 1.9 dci expression
Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th August 2025 - 14:31
Dacia