AVERTISMENT INJECTOARE?
![]() ![]() ![]() |
AVERTISMENT INJECTOARE?
adrianobacau |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 January 11 From: bacau ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna rt 2.0
1994
|
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Pentru prima data eu zic sa verifici filtru de benzina si sa schimbi statia peco de unde pui benzina s-ar putea ca benzina sa fie proasta, dupa aia partea electrica pompa benzina bujii si am impresia ca la tine ai fise
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
adrianobacau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 January 11 From: bacau ![]() |
Deocamdata am sa schimb filtru de benzina,bujiile,si sa vad dupa.E bine sa folosesc si un aditiv?Am sa revin dupa ce schimb astea cu detalii.Multumesc
|
--------------------
renault
laguna rt 2.0
1994
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Incearca si schimba si benzina eu la masina actuala numai benzina de moll ii place de la restu garaie cu becuri aprinse prin bord
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
sa sti ca cyp are dreptate in leg cu benzina petrom-ul lasa de dorit de la mol am pus si eu si nu au fost prob cu becuri aprinse in bord ,nu ar strica sa schimbi filtrul de benzina ,asta fac si eu sapt viitoare bafta si ne auzim aici ,salutare (cyp) CRISTI
|
--------------------
renault
laguna I
1999 CONCORDE
- SM 09 MAT
|
|
adrianobacau |
![]()
|
luni am sa incerc sa schimb prin eliminare:filtrul,bujiile si apoi statia de benzina.Multumesc deocamdata,revin luni
|
--------------------
renault
laguna rt 2.0
1994
|
|
pioan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 May 11 ![]() |
Ai mai rezolvat problema? Acelasi lucru il patesc si eu cand ii dau talpa brusc sau schimb mai sportiv treptele se aprinde scurt injection+serv!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
|
|
puzzle |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 July 10 ![]() |
Atata vreme cat alimentati din statiile brandurilor existente nu cred ca ar fi vreo problema cauzata de combustibili. Fiti realisti, dupa voi au alimentat vreo 2 Loganuri, 3 Opel si alte 2 Renaulturi si aia n-au nimic. Probabil ca aveti niscaiva probleme la injectie.
|
--------------------
Renault
Laguna
1994, 2.0 RXE Aut.
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Poian ce motorizare ai?. Clapeta de acceleratie si senzori de pe ea ai incercat sai cureti.
Iar in legatura cu ce ai spus tu "puzzle" cum iti expilici ca nu mi-se aprindea niciodata acel martor de injectie daca puneam benzina numai de la moll, iar cum scapam de la alta stati mi-se aprindea. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
gabrielgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 2 July 11 ![]() |
am patitoo si eu la un fiat marea...aveam senzor pe acceleratie...dar eu am umblat la senzor si iam marit avansul dar din senzorul ala caci avea ca un fel de acceleratie din plastic...si cand o calcam la fund mi se aprindeau injectoarele in bord..ai dadeam drumul la acceleratie se stingeau...sa nu aiba vreun senzor ceva si sa fie de la el
|
--------------------
renault
laguna
1999 2.2 dt
- b-6984-wl
|
|
pioan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 May 11 ![]() |
QUOTE(CYP VFS @ 19 Sep 2011, 23:21) Poian ce motorizare ai?. Clapeta de acceleratie si senzori de pe ea ai incercat sai cureti. Iar in legatura cu ce ai spus tu "puzzle" cum iti expilici ca nu mi-se aprindea niciodata acel martor de injectie daca puneam benzina numai de la moll, iar cum scapam de la alta stati mi-se aprindea. 2.0 F3R 768 84KW. Habar n-am ce sensori sa curat. |
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:26 |