achizitie anvelope vara
![]() ![]() ![]() |
achizitie anvelope vara
ionutzcristi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1
1994
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parerea mea ca erau destul topicuri pe tema asta ... te puteai folosii de unul din ele .. nu trebuia unul nou.
Dllema mea ... in titlu scrii ca vrei anvelope de iarna .... in mesaj vorbesti de cele de vara .... pana la urma de care vrei ...?!? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 23 Feb 2012, 21:04) Parerea mea ca erau destul topicuri pe tema asta ... te puteai folosii de unul din ele .. nu trebuia unul nou. Dllema mea ... in titlu scrii ca vrei anvelope de iarna .... in mesaj vorbesti de cele de vara .... pana la urma de care vrei ...?!? ce sa faci, boala veche,decat sa dau o cautare... mai bine deschid un topic nou.... ![]() |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
ionutzcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 February 12 ![]() |
scuzee am gresit in titlu.ma intereseaza anvelopele de vara.am cautat dar nu am gasit nimik de anvelopele debica.
|
--------------------
renault
laguna 1
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 04:55 |