Metoda fermoarului in trafic, decongestionarea traficului
![]() ![]() ![]() |
Metoda fermoarului in trafic, decongestionarea traficului
Mrija |
![]()
|
||
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si daca atunci cand scoti bata celalalt scoate un pistol ce-ai sa faci? Sa fim seriosi.
Cat despre ideea ca nu avem infrastructura, ca intai trebuie impusa legea cu forta si alte cele, eu am un singur lucru de spus: una n-o exclude pe cealalta. Indiferent de cat de mult se va progresa la nivel de infrastructura si aplicare a legii, de bun simt va fi nevoie intotdeauna. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Pai am luat-o just in case in sensul in care ala face pe nebunu, sa ma apar, nu sunt agresiv insa sunt posesiv, inclusiv cu viata mea.
Metoda fermoarului mi se pare o aberatie atata timp cat anunti cu un indicator ca in x metri se ingusteaza drumu. Logic nu ? Si da, tine de bun simt la o presemnalizare de drum ingustat pe dreapta de ex, sa-l lasi pe ala sa intre in fata ta prin dreapta. |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Am observat ca in Bucuresti se cam practica metoda fermuarului "fortat". Adica vin masini de pe linia de tramvai, de pe contrasens, de pe banda exclusiv pentru facut dreapta. Este ceva ce se practica la scara larga, si am inceput si eu sa practic treaba asta, chiar reduce din timpul de deplasare. Profit de gap-ul care se creeaza atunci cand se urnesc masinile, si hop ma infig. Daca ar fi un oras civilizat m-as comporta si eu civilizat, dar din moment ce este un trafic de haos, adopt regulile haosului.
De-asta zic, ca intai trebuie inlaturat haosul prin infrastructura + amenzi multe si substantiale, iar apoi ne punem problema ce facem la ingustari de drumuri. Astept injuraturile ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 16 Sep 2011, 23:04) Am observat ca in Bucuresti se cam practica metoda fermuarului "fortat". Adica vin masini de pe linia de tramvai, de pe contrasens, de pe banda exclusiv pentru facut dreapta. Este ceva ce se practica la scara larga, si am inceput si eu sa practic treaba asta, chiar reduce din timpul de deplasare. Profit de gap-ul care se creeaza atunci cand se urnesc masinile, si hop ma infig. Daca ar fi un oras civilizat m-as comporta si eu civilizat, dar din moment ce este un trafic de haos, adopt regulile haosului. De-asta zic, ca intai trebuie inlaturat haosul prin infrastructura + amenzi multe si substantiale, iar apoi ne punem problema ce facem la ingustari de drumuri. Astept injuraturile ![]() vezi ,tu,poate daca ai fi unu' care si-ar dori o oarecare schimbare n-ar intra in jocu' asta haotic..vorba unui coleg 'eu le arat obrazu'..'si incerc sa nu ma comport ca ei'..scuzele de genu' asta nu merg cum ca daca toti fac asa eu de ce nu? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai Iulia, stii care e diferenta de mentaliate intre cei din tarile cu apa calda si noi, nu?
Afara omul gandeste asa: lasa-l sa intre, data viitoare e posibil sa fiu eu cel care are nevoie. La noi e asa: da-l dracu, ce el m-ar lasa pe mine daca as fi in locul lui? Si cu asta cred ca am spus tot. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
la metoda asta vine partea deranjanta.
cei cu bun simt se incadreaza din timp in ritmul fluxului. dar, din spatele lor niste smecheri se duc pana in buza dopului cu viteza sunetului, si apoi forteaza nota aiurea, inghesuind si mai tare pe cei din spate. de ce sa ii lasi?! 1. strica fluiditatea si forteaza la o mai mare incurcatura 2. nu au pic de respect fata de ceilalti participanti, si asta trebuie pedepsit. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
clr |
![]()
|
Cred ca esti constient ca discutia despre aceasta metoda nu se refera la "smecherii" care depasesc coloana (indiferent pe ce parte) si apoi se repliaza.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
daca vorbesti ermetic, doar in teorii, atunci mai bine o lasam moarta.
noi punem in discutie aplicarea acestei solutii de eficientizare a fluxului in traficul romanesc. si acesta nu duce lipsa chiar deloc de astfel de exemplare, care taie randul, pe toate partile. si de aici rezulta foarte simplu si voturile negative aparute in poll. o data, de 2 ori, de 3 ori, esti cuminte si aplici metoda fara sa tii cont de alti 10 taie calea si te tin in loc. a 4 oara ori te dai pe brazda (dupa cum si unii colegi de aici recunoasc) si incep si ei sa foloseasca metodele abuzive (pentru eficientizarea fluxului lor personal) ori stai in turma in continuare injurand si sigur nepermitand altora sa se mai bage. This post has been edited by T.rac3Er: 19 Sep 2011, 09:48 |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 17:07 |