Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Metoda fermoarului in trafic, decongestionarea traficului

Vi se pare o solutie buna?

DA [ 62 ] ** [88.57%]
NU [ 8 ] ** [11.43%]
Total Votes: 70
Guests cannot vote 
Mrija
post 16 Sep 2011, 20:21
Post #31

Membru Veteran

Group: Members
From: Baia Mare

Am votat NU, pe singurul motiv care este evident. NU avem infrastructura iar cocalarii cu bata in spate gasesti la tot pasul.

PS: mi-am luat o tija filetata de fi 8, asa just in case

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
clr
post 16 Sep 2011, 20:29
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

Si daca atunci cand scoti bata celalalt scoate un pistol ce-ai sa faci? Sa fim seriosi.

Cat despre ideea ca nu avem infrastructura, ca intai trebuie impusa legea cu forta si alte cele, eu am un singur lucru de spus: una n-o exclude pe cealalta. Indiferent de cat de mult se va progresa la nivel de infrastructura si aplicare a legii, de bun simt va fi nevoie intotdeauna.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Mrija
post 16 Sep 2011, 20:32
Post #33

Membru Veteran

From: Baia Mare

Pai am luat-o just in case in sensul in care ala face pe nebunu, sa ma apar, nu sunt agresiv insa sunt posesiv, inclusiv cu viata mea.

Metoda fermoarului mi se pare o aberatie atata timp cat anunti cu un indicator ca in x metri se ingusteaza drumu. Logic nu ?

Si da, tine de bun simt la o presemnalizare de drum ingustat pe dreapta de ex, sa-l lasi pe ala sa intre in fata ta prin dreapta.

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
diesel_power
post 16 Sep 2011, 23:04
Post #34

Membru autentic

From: diaspora

Am observat ca in Bucuresti se cam practica metoda fermuarului "fortat". Adica vin masini de pe linia de tramvai, de pe contrasens, de pe banda exclusiv pentru facut dreapta. Este ceva ce se practica la scara larga, si am inceput si eu sa practic treaba asta, chiar reduce din timpul de deplasare. Profit de gap-ul care se creeaza atunci cand se urnesc masinile, si hop ma infig. Daca ar fi un oras civilizat m-as comporta si eu civilizat, dar din moment ce este un trafic de haos, adopt regulile haosului.

De-asta zic, ca intai trebuie inlaturat haosul prin infrastructura + amenzi multe si substantiale, iar apoi ne punem problema ce facem la ingustari de drumuri.

Astept injuraturile ph34r.gif

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
mariusscout
post 17 Sep 2011, 08:58
Post #35

Membru autentic

QUOTE(diesel_power @ 17 Sep 2011, 00:04)
intai trebuie inlaturat haosul prin infrastructura + amenzi multe si substantiale, iar apoi ne punem problema ce facem la ingustari de drumuri.
*

mai întâi de toate avem nevoie de educație...toți

--------------------
Renault Koleos 2013 2.0 dci
Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
+
iulia_boris
post 18 Sep 2011, 08:48
Post #36

Membru autentic

QUOTE(diesel_power @ 16 Sep 2011, 23:04)
Am observat ca in Bucuresti se cam practica metoda fermuarului "fortat". Adica vin masini de pe linia de tramvai, de pe contrasens, de pe banda exclusiv pentru facut dreapta. Este ceva ce se practica la scara larga, si am inceput si eu sa practic treaba asta, chiar reduce din timpul de deplasare. Profit de gap-ul care se creeaza atunci cand se urnesc masinile, si hop ma infig. Daca ar fi un oras civilizat m-as comporta si eu civilizat, dar din moment ce este un trafic de haos, adopt regulile haosului.

De-asta zic, ca intai trebuie inlaturat haosul prin infrastructura + amenzi multe si substantiale, iar apoi ne punem problema ce facem la ingustari de drumuri.

Astept injuraturile  ph34r.gif
*

vezi ,tu,poate daca ai fi unu' care si-ar dori o oarecare schimbare n-ar intra in jocu' asta haotic..vorba unui coleg 'eu le arat obrazu'..'si incerc sa nu ma comport ca ei'..scuzele de genu' asta nu merg cum ca daca toti fac asa eu de ce nu?

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
clr
post 18 Sep 2011, 10:49
Post #37

Membru autentic

Pai Iulia, stii care e diferenta de mentaliate intre cei din tarile cu apa calda si noi, nu?
Afara omul gandeste asa: lasa-l sa intre, data viitoare e posibil sa fiu eu cel care are nevoie.
La noi e asa: da-l dracu, ce el m-ar lasa pe mine daca as fi in locul lui?

Si cu asta cred ca am spus tot.

--------------------
Ex Renault Megane 2003

+
Tamango
post 18 Sep 2011, 13:26
Post #38

Biciclist

QUOTE(Mrija @ 16 Sep 2011, 21:21)
PS: mi-am luat o tija filetata de fi 8, asa just in case
*

vandamule ... si o scoti de fiecare data cand unul nu te lasa sa te bagi prin metoda fermoarului sau cum ? Ia sa-mi iau si eu un AKM pentru astia ca tine ...

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
T.rac3Er
post 19 Sep 2011, 08:16
Post #39

cr8or

la metoda asta vine partea deranjanta.
cei cu bun simt se incadreaza din timp in ritmul fluxului. dar, din spatele lor niste smecheri se duc pana in buza dopului cu viteza sunetului, si apoi forteaza nota aiurea, inghesuind si mai tare pe cei din spate. de ce sa ii lasi?!
1. strica fluiditatea si forteaza la o mai mare incurcatura
2. nu au pic de respect fata de ceilalti participanti, si asta trebuie pedepsit.

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
clr
post 19 Sep 2011, 09:11
Post #40

Membru autentic

Cred ca esti constient ca discutia despre aceasta metoda nu se refera la "smecherii" care depasesc coloana (indiferent pe ce parte) si apoi se repliaza.

--------------------
Ex Renault Megane 2003

+
T.rac3Er
post 19 Sep 2011, 09:48
Post #41

cr8or

daca vorbesti ermetic, doar in teorii, atunci mai bine o lasam moarta.
noi punem in discutie aplicarea acestei solutii de eficientizare a fluxului in traficul romanesc. si acesta nu duce lipsa chiar deloc de astfel de exemplare, care taie randul, pe toate partile. si de aici rezulta foarte simplu si voturile negative aparute in poll. o data, de 2 ori, de 3 ori, esti cuminte si aplici metoda fara sa tii cont de alti 10 taie calea si te tin in loc. a 4 oara ori te dai pe brazda (dupa cum si unii colegi de aici recunoasc) si incep si ei sa foloseasca metodele abuzive (pentru eficientizarea fluxului lor personal) ori stai in turma in continuare injurand si sigur nepermitand altora sa se mai bage.

This post has been edited by T.rac3Er: 19 Sep 2011, 09:48

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 17:07
Dacia