Modificari modulator FM
![]() ![]() ![]() |
Modificari modulator FM
Sailas2006 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 20 November 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
EX Megane 2.1 - 1.5 DCI Nici viitorul nu mai e ce a fost ...
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Se poate face dar mi se pare bataia de cap prea mare, cu lipituri, modificari prin modulatoare (care si-asa sunt proaste calitativ). Mai degraba legi un MP3 player la 200 ron (un iPod 4th generation de exemplu) de jackul pentru AUX.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Sailas2006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 20 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau USB , nu un simplu Jack de 3.5mm. Cu acest USB am posibilitatea de a incarca anumite aparate prin cablu. Deci , nu tine neaparat de RCD , nu e o chestie neaparata ptr. sunet ( muzica ).
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
adica asta ?
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=119626&st=60 Daca te intereseaza ca si fiabilitate..,de cand l-am pus pe masina,nu am avut decat o singura problema,s-a stricat mufa de usb(5 lei am dat le ea,atat a tinut),dar dupa ce am schimbat mufa cu una recuperata de la un pc,nu mai sunt probleme ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Apreciez munca ta , felicitari pentru reusita.
Ceva de genul vreau si eu , dar nu as vrea sa ul bag in torpedo. Apasatu si restu pe undeva prin bord , si un simplu cablu de prelungire USB care sa ajunga undeva in cotiera. Daca s-ar putea as dori si o cutiuta mai mica. ![]() |
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:30 |